Dodaj do ulubionych

Mniej więcej

14.03.13, 19:39
Nie wiem ile jest tu mam mieszkajacych w sosnowcu i Dąbrowie, ale moze w innych miastach też jest cos takiego warto popytać . Dzisiaj odebrałam karty Mniej wiecej , jeste to program który prewiduje bardzo duzo znizek dla rodzin które maja od 3 dzieci w zwyż. Są to znizki, na basen , do kin, teatru, muzeum, niektórych sklepów i wiele innych. znizki sa od 10 do 50 procent. Wybierając sie z dziecmi na kryty basen musiałam zapłacic 10 zł w tej chwili zaplace 4 zł smile
tutaj więcej
sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/1552191,sosnowiec-znizki-dla-rodzin-wielodzietnych,id,t.html
Obserwuj wątek
    • madziulec podwarszawskie Legionowo 14.03.13, 20:21
      www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/Karta-Rodzinka
      ostatnio nawet wiem, że było o tej karcie w telewizji
      • picabo1 Re: podwarszawskie Legionowo 15.03.13, 00:30
        W Piasecznie też są takie karty. Z tego co wiem, to zniżki są również w niektórych sklepach i punktach usługowych.
        • madziulec Re: podwarszawskie Legionowo 15.03.13, 07:24
          Ja musze zapytac znajomych ile im daje taka karta. Maja 5 dzieci i zastanawia mnie ile razy chodza do restauracji czy do fryzjera.
          Bo znizki do prrzedszkola i tak mieli
    • natalek79 Re: Mniej więcej 15.03.13, 09:18
      ostatnio czytałam, że te karty chce się zabrać US i opodatkować, czyli podciągać to pod dochód. Absurd, bo wówczas pomoc to żadna nie będzie i ludzie zaprzestaną korzystania.
      Swoją drogą - bardzo tani basen, nawet te 10 zł, zakładając że z więcej niż jednym dzieckiem.
      • anngam8388 Re: Mniej więcej 15.03.13, 10:45
        natalek79 napisała:

> ostatnio czytałam, że te karty chce się zabrać US i opodatkować, czyli podciąga
        > ć to pod dochód. Absurd, bo wówczas pomoc to żadna nie będzie i ludzie zaprzest
        > aną korzystania.
        > Swoją drogą - bardzo tani basen, nawet te 10 zł, zakładając że z więcej niż jed
        > nym dzieckiem.

Basen wychodził mnie 10 zł bo u nas godzina na krytym basenie kosztuje 5 zł , dzieci szkolne 2,50, wiec idąc z trójka ja za siebie płaciam 5 zł, za dwóch synów po 2,50 czyli tez 5 a trzeci ma dwa latka to wchodzi za darmo smile w tej chwili place tylko 4 zl bo ja dwa złote, a dzieci po zlotowcesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka