Dodaj do ulubionych

w sprawie l.a

03.08.04, 08:47
posłuchaj,czekam bna smoczki od 21 lipca.obiecalas ze wyslesz i nic.ja ci
wyslalam twierdzisz ze nie dostalas,nie wierze ci wiem zer dostala,ale zeby
zciemnic i ratowac swoja sytuacje tak mówisz.dziewczyny,zamieniłam sie na 2
nowe smoczki avent z l.a i nie dostalam od niej.wiem ze to nie jest duza
kwota jaką straciłam,ale sam fakt.Nie ładnie postąpiłas,nie wiedzialam ze
jeszcze mi sie trafii na taką osobę jak ty.napewno zmienisz nicka i bedzie
ok,ale jak osoby z krakowa beda chcialy sie z tobą zamieniac itp to niech
lepiej tego nie robią.mówilas ze u ciebie poczta szwankuje,bo tak dlugo idzie
do mnie wysylka-boze ale sie naciełam ani smoczka do zamiany ani dla dziecka
i musze teraz wydac nastepne pieniadze.
Obserwuj wątek
    • sojanka Re: w sprawie l.a 03.08.04, 08:52
      Po pierwsze takie listy to może na priv, co?
      Po drugie - poznałam osobiście córkę l.a, z l.a prowadziłam korespondencję
      mailową - nie wydają mi się oszustkami.
      Jeśli wasze paczki nie doszły próbujcie to wyjaśnaić po dowodzie nadania itp, a
      nie na forum.
      Poza tym Twój post jest obrażliwy, jeśli paczka w międzyczasie dojdzie, kto
      zwróci l.a dobre imię?
      Dlatego za chwilę Twój post zostanieu sunięty.
      • olenka-45 Re: w sprawie l.a 03.08.04, 09:05
        dlaczego post jest obrazliwy? skoroto jest prawdą ze zostalam na lodzie.osoby
        ktiore maja dobre zdanie na forum czasem to wyjkorzystuja.pok.zgodzę się ze
        jedna przesyłka nie doszła,ale dwie akurat.wiem ze to nie prawda.dostała te
        smoczki,na priv nie odzywa się więc napisąłam na forum.
        • l.a Re: w sprawie l.a 03.08.04, 10:56
          nawet tu jeszcze prubujesz mnie szkalowac, napisalam Ci ze jesli masz dowod
          nadania to prosze rob reklamacje, ja do tego czasu nic nie dostalam i az dziwne
          mi sie wydaje ze nie robilas jeszcze reklamacji, chyba ze to Ty nic nie
          wyslalas, a skad ja mam wiedziec ze nie dostalas mojego listu ze smoczkami?, no
          i co na to odpowiesz?, ja tez twierdze ze powinnas go dostac, ale nie szkaluje
          Cie, a co do listow na privie, to ja Ci odpisalam na ostatni, mam kopie i jakos
          zamilklas, jesli zrobisz reklamacje i zobacze i dowod wyslania i
          reklamacje/oczywiscie kopie/ uwierze ze wyslalas do mnie ten list prioritetem,
          narazie juz Ci w nic nie wierze bo krecisz ile sie da, jesli moje smoczki nie
          doszly, w co watpie to moga jeszcze dojsc, z nasza poczta jest roznie, ale nie
          pozwole sie obrazac ze cos Ci zabralam.Jesli nie skonczysz z tymi pomowieniami
          pod moim adresem i nie udowodnisz ze podjelas jakies kroki z wyjasnieniem tej
          sprawy , czyli wyslania przez Ciebie listu podejme inne kroki.
          • olenka-45 Re: w sprawie l.a 03.08.04, 12:18
            ok.jak jestes w porządku to pokaz swój dowód nadania,dobrze wiesz ze wysłąłam
            zwykłym i mozesz mi wciskac kity.jesli ty jestes w porządku to wyślij mi
            zeskanowany dowód wyslania i wtedy się odczepie twierdząc ze jednak jests
            ok.ale wiem ze nie wysłąłas.ja wysłałąm,byłam nawet z mężem,mąz nawet zrobił mi
            awanturę z tego powodu ze nie mam smoczków,ani tych ani tych.on jest swiadkiem
            i pani na poczcie,bo byłam z dzieckiem i wpuściła mnie bez kolejki.i nawet mnie
            pamięta,bo wczoraj byłam sę zapytac,pani powiedziała,ze to nie mozliwe ze nie
            doszlo,rzadko się zdarza,tymbardziej ze list był zapakowany bardzo starannnie.
            • sojanka Re: w sprawie l.a 03.08.04, 14:41
              Żadna z was nie ma dowodu nadania, żadna nie otrzymała listu.
              Myslę, że pora zakończyc tę bezsensowną dyskusję.
              Olenka, sory, oskarżasz kogoś o oszustwo, a Twój list też nie doszedł. Jeśli
              podstawą do nazwaniak ogoś oszustem jest to że list zwykły nie doszedł - to
              przepraszam, ale Ciebie też tak można nazwać. Widzisz, jak łatwo z
              oskarżającego stać się oskarzonym? Następnym razem zastanów się zanim kogoś
              obrazisz nie mając z ręku żadnych dowodów.
              • l.a Re: w sprawie l.a 04.08.04, 11:22
                No i mam kolejna nauczke , teraz juz koniec z zamianami przez wysylke,
                • olenka-45 Re: w sprawie l.a 04.08.04, 12:26
                  to ja mam nauczkę.dlaczego nie odpowiesz cz6y masz dowód nadania? wyszło z tego
                  za ja Cie oszukałam a Ty jesteś w porządku? żałuję że dałam się naciąć,i nie
                  ściemniaj ze nie dostałas smoczków,dziwne ze ja nie dostałam i ty tez nie-
                  śmieszne.
                  Jeśli czujesz się w porządku pokaż dowód nadania smoczków do mnie.A jeśli nie
                  udowodnisz to ty jestes nie w porządku.
                  • maria_rosa Re: w sprawie l.a 05.08.04, 18:20
                    Miłe Panie, tak jak napisała Sojanka, dyskusję przenieście na priv.
                    pozdrawiam,
                    moderator sklepiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka