viki_mama_kubulka 12.08.04, 13:07 Witam Was drogie eMamy jestem w ciężkiej sytuacji finansowej a jesień już niedługo potrzebne mi są jakieś ubranka, adidaski no i kozaczki zimowe. Prosze Was bardzo o pomoc. DZIĘKUJE Wiktoria z Kubusiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula_p Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 12.08.04, 18:54 Wiktorio, mam dla Kubusia dwie pary spodenek i dwie bluzy, niestety, butków takich małych nie znalazłam. Prześlę Ci po powrocie z wakacji, razem z obiecanym kubkiem "niekapkiem". Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 12.08.04, 19:29 a jaki rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka małe_gonzo 12.08.04, 19:39 mój Kubulek nosi 86-92 a buciki na 14,5-15 cm stopka. Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 Re: małe_gonzo 14.08.04, 23:42 Mam buciki Puma, model z 2003 roku, synek nosił je w poprzednią jesień i całą następną wiosnę, niestety nie dawno wpadłam na pomysł i uprałam je w pralce. Skórka na nich strasznie się poniszczyła, czubki trochę się poodklejały, ale buciki nie sa popękane ani dziurawe, jeśli mój opis Cię do nich nie zniechęcił to napisz na mwarszaw@tlen.pl Rozmiar 25, dł.wkł. 15,5 cm więc mogą byc za duże. jestem z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka Przyjmę tye butki. 15.08.04, 13:07 Witaj mwarszaw1 Twój opis mnie niezniechęca i przyjme te butki. Napisalam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
adria1977 Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 16.08.04, 01:04 Moglabys podac rozmiar potrzebnych bucikow? Wiem, ze napisalas dlugosc stopki w cm, ale nie bardzo wiem jaki to mialby byc rozmiar. Prawdopodobnie bede mogla oddac zimowe Bartki w rozmiarze 21, gdyby byly dobre (chociaz wydaje mi sie, ze raczej male) napisz prosze na priv. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
ewula_p Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 20.08.04, 13:56 Napisz mi jaki Kubuś nosi rozmiar butka. Znalazłam małe adidaski, może będą dobre? Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 23.08.04, 12:05 Napisalam na priv. Pozdrawaim Wiktoria. Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka Drogie mamy prosze was jeszcze raz o pomoc. 24.08.04, 17:51 Jest mi strasznie wstyd że znowu prosze Was emamy o pomoc. Jestem Wam za wszystko bardzo wdzięczna. Pozdrawaim Wiktoria z Kubusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka Re: Drogie mamy prosze was jeszcze raz o pomoc. 26.08.04, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 Re: POTRZEBUJE UBRANKA I BUCIKI DLA MOJEGO KUBUSI 27.08.04, 20:35 Wysłałam Ci dziś paczuszkę z tymi bucikami (upranymi, hihi), napisz jak je obejrzysz. Paczka poszła priorytetem więc powinna byc jutro albo w poniedziałek u Was. Pozdrawiam Do paczki wrzuciłam kilka ubranek, napisz czy będą dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka do MWARSZAW1 01.09.04, 17:42 Magda bardzo dziękuje za buciki i ciuszki bardzo mi tym pomogłaś. Pozdrawaim Wiktoria i Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 Re: do MWARSZAW1 01.09.04, 18:59 Ciesze się, że rzeczy pasują i że mogłam Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Viki 31.08.04, 12:09 mam bluzke koszulową bialą chlopięca na 92cm,golfik taki ciemny w esyfloresy na 74-80cm, sweterek z dekoldem w serek raczej chlopiecy zielony-86cm i spodenki sztruks zolte zapinane na zamek i guziczek na oko 80-86cm jak chcesz te żeczy napisz na saba76@gazeta.pl-niestety Twoj adres wykasowalam razem z mailem a nigdzie niezapisałam Tylko raczej zapobraniem i po 15-brak kasy Odpowiedz Link Zgłoś
viki_mama_kubulka Re: Viki 01.09.04, 17:45 Hej Sabinko bardzo Ci dziękuje za pomoc,Kuba napewno ubranka ponosi. Wiele dla mnie robisz dziekuje i pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Viki-daj adres-bo skasowalma 01.09.04, 17:49 no i napisalma do ciebie maila 0niewiem czy doszedl Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Viki-wysłalma paczuszke 02.09.04, 16:27 tak jak pisalma na prv jak bedziesz miała pieniązki niespieszy mi sie ,ale i kasa nielezy mi na ziemi niestety to zwruć przekazem za perzesylke-6,50 jak niemozesz trudno a biala koszula ma z tyłu jakas plame,chyba od leżenia i nieuzywania niewiem,wcześniej niezauważylam ale i nieptrzygladalma sie. Odpowiedz Link Zgłoś