oska19866
15.03.14, 08:31
Witam
Jestem tu pierwszy raz.szukam pomocy,jakiegos wsparcia dla mojej rodziny.mieszkamy na 20 m kw,w jednym pokoju z kuchnia i ubikacja,kabine prysznicowa mamy w kuchni....
Pracuje dorywczo,sprzatam.maz obecnie od stycznia wogole nie pracuje.jest budowlancem.z opieki mam przyznany zasilek i rodzinne i to jest ok 1000 zl na miesiac.brakuje na jedzenie,oplaty staram sie robic aby potem nie miec problemow,aktualnie zalegam 90 zl za scieki.dzieci mam w wieku dziewczynki 9 i 5 lat i syn 2 latka.ubrania czaem dostaje od znajomych,gorzej z butami,ale najwiekszym problemem jest zywnosc,mleko idzie jak woda....i mieszkanie ciasne i sama wilgoc,sciany czarne i mokre,nawet lozko cale zaplesnialo,szafki z ubraniami plesnieja,zabawki w szafkach....brakuje nam srodkow czystosci,zywnosci i wsparcia duchowego....
Dodam ze do mieszkania jest mozliwosc dostawic malutki pokoik dla dzieci,taki na lozko pietrowe i biurko,ale maialyby swoj kacik...tylko nie stac nas na formalnosci,na mapke i cala reszte bo to koszt ponad 5 tys zl.
Bede wdzieczna za kazda chociaz drobna pomoc.i przepraszam za nielad w pisaniu