natalkaalakuba
30.05.14, 07:04
Witam wszystkie Emamy które błagam o Pomoc nie dla siebie lecz dla Jednej z mych Córeczek
Natalka ma 5 lat byłyśmy u lekarza on jednak skierował nas do szpitala z podejrzeniem zapalenia Płuc lub oskrzeli jednak w szpitalu po rendgenie nie stwierdzono ani zapalenia płuc ani zapalenia oskrzeli tylko nie wiadomo co jest przyczyną jej duszności dostaliśmy wypis do domu pod wyjątkiem że Natalka będzie miała robione inchalacje mam recepty ale niestety nie wykupione inchalacje ma mieć przez 2 tygodnie a po tym okresie będzie miała robione badania co powoduje u niej duszności
bardzo bym was prosiła o jaką kolwiek pomoc
nie mam za co jej wykupić inchalatora a co najgorsze nie mamy na życie
mąż dorabia tymczasowo jak jest praca ja dopiero od września pójdę do pracy bo najmłodsza Alicja dostała się do przeczkola a jak na razie nie mam z kim ją zostawić bym mogła podjąć jaką kolwiek prace Dziś idę do MOPSU zOBACZĘ CO DA SIĘ ZROBIĆ ale na dzień dzisiejszy nie mamy nic nie jestem żadną oszustką naciągaczką tylko nie mam już siły i Błagam was o pomoc Wiem że są potrzebne tutaj u Waz potwierdzające dokumenty ale ja takich na razie nie mam możecie mnie odwiedzić zobaczeć przekonać się na prawdę że nic nie posiadam i że nie mam za co wykupić dziecku leków WIĘC BŁAGAM JESZCZE RAZ O POMOC
natalkaalakuba