czarnacz 27.08.04, 12:07 potrzebujemy wszystkiego co sie da,ubranek, akcesorii, pieluch, czegokolwiek.....ja rodze w październiku......moze ktos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nadia Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 27.08.04, 17:52 wyslalam Ci maila na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-magda Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 27.08.04, 17:57 Daj znac jak dojdzie. Przy okazji podnoszę )) pozdrowionka M&M Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 29.08.04, 11:07 Madziuhehe ciekawe jak swie listonosz spojrzy jak przyniesie mi paczkew sumie to moj blad,bo nie napisalam ci chyba nazwiska w mailu.Mam nadzieje,ze nie bede musiala leciec na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
mama-magda Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 29.08.04, 14:17 no nie napisalas, a ja spisalam wszystko i pomyslalam, ze po nazwisko zadzwonie juz na poczcie...tylko zle spisalam ale dojdzie, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
malusia83 Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 29.08.04, 14:44 hej czarnacz a łóżeczko masz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 29.08.04, 14:58 lozeczko niedlugo dostane,naszczescieto jedyna rzecz ktora dostane od ojca mego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
mama-magda Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 31.08.04, 14:20 doszla paczka? napisz bo nie wiem co robic z ta pomylka nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 31.08.04, 14:33 Tak tak bardzo dziekujedoszla.Niestety teraz nie ma mnie na necie,bo ojciec zabiera mi dzisiaj komputer z pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko a pisałaś 31.08.04, 14:38 na samodzilenej ze wchodzisz na net u koleżanki bo ojciec wyrwał ci kabel od netu. teraz piszesz ze zabiera ci komputer?? to jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: a pisałaś 31.08.04, 19:59 wchodzilam czasem jak pdolaczylam internet na miejsce telefonu,bo ja mam modem,a mialam u siebie w pokoju gniazdko i ojciec wyrwal mi do tego gniazdka kabel.Jak ich w domu nie bylo,to czasem wchodzilam podlaczajac pod telefon kabel bezposrednio do kompa.A poniewaz ojciec sie skumal ze tak robie,to zabiera mi kompa...... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnacz Re: niedaleko gdanska...potrzebujemy dla maluszka 01.09.04, 12:18 na poczatek ciuszkow juz mi wystarczy,gorzej z akcesoriami,ale to juz bede musiala stanac na glowie Odpowiedz Link Zgłoś