malusia83 01.09.04, 21:25 jak w temacie))) buciki rozmiar 18, 20 i dwie pary troszeczke wiekszych adidaskow, maja troszke wiekszy rozmiar i inna numeracje a mianowicie 5 i 6 spioszki małe i wieksze oraz spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysysy Re: oddam 4 pary bucikow i kilka ubranek!! 01.09.04, 21:40 witaj,potrzebuję jakies body lub coś cieplejszego na 80-92.buciki moje dziecko jeszcze nie nosi,ale na pierwsze kroki by się przydały,czy to jest mały rozmiar? bo się nie orientuję? Odpowiedz Link Zgłoś
malusia83 do sysysy 01.09.04, 21:59 sysysy nie wiem czy to takie malutkie butki ja tez nie znam sie na rozmiarach te adidaski sa wieksze natomiast dwie pary sa mniejsze, takie malutkie co do ubranek az takich duzych nie mam(((( tzn.mam ale akurat nie cieplutkie tylko raczej takie letnio wiosenne daj znac co z butkami jesli chcesz juz jutro moge je przeslac pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sysysy Re: do sysysy 01.09.04, 22:24 jesli mozesz to fajnie przydalyby sie buciki takie malutkie,akurat na pierwsze kroczki.napiszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
tytutka Re: oddam 4 pary bucikow i kilka ubranek!! 01.09.04, 21:51 witam napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś