Dodaj do ulubionych

DLA MALUSZKA PRZYJMĘ ;-)))

18.12.04, 12:22
Niedługo urodze moje pierwsze dziecko (ma być dziewczynka wink ) i potrzebuje
dla niej ubranek od rozm 58 oraz wanienki, pościeli i kołderki z poduszeczką.
Co prawda miałam niektóre rzeczy dla niemowlaczka, jednakże to są typowe dla
chłopczyka, więc oddałam je koleżance, która również spodziewa sie
dzieciątka. Może jest ktoś, kto zechciałby nam pomóc.
Jestem z Gdyni i przyjme każdą pomoc jaka mi zaoferujecie.
Dziękuję ogromnie.
Obserwuj wątek
    • saba76 Re: DLA MALUSZKA PRZYJMĘ ;-))) 18.12.04, 15:41
      pianiwo i iwonka_29 to nie jest ta sama osoba?
      Czemu występuujesz TU pod 2 nickami
      jesliu się myle to sory,ale zaduzo tu zbiegow okoliczności.
      • iwonka_29 Re: DLA MALUSZKA PRZYJMĘ ;-))) 18.12.04, 18:52
        Saba 76 - to nie ta sama osoba !!! Jeżeli nie orientujesz się, na tym forum
        mają prawo przebywać wszyscy a nie tylko wybrani. A poza tym jeśli tamta osoba
        ma takie imię jak ja (sprawdziłam w poście), to nie oznacza, iz w Gdyni jest
        TYLKO JEDNA IWONA. Obrażasz mnie !!!!!!!!!
        Najpierw się upewnij zanim coś napiszesz i kogoś urazisz !!!
        • saba76 upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz pytanie 19.12.04, 10:01
          Czy coś pisalam o wybranych?
          Na tym forum jestem, a może bardziej bylam aktywna niż TY, zarówno oddawalam
          jak i przyjmowałam i to nie od dziś wiec zwracaj uwage na wszystko. Mój nick
          mozesz wpisać w wyszukiwarce i sama przekonasz sie.
          Nie osądzalam Ciebie Tylko pzapytałam, a to lekka! rożnica.
          • sojanka Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 19.12.04, 18:35
            Saba, dziękuję za czujność. Oba nicki logują się z tego samego ip, co może
            wskazywać, że to ta sama osoba.
            Poza tym uderzyła mnie w tym poście niefrasobliwość. Miałam, ale oddałam i
            teraz dajcie mi inne.
            Kurcze, dla mnie to nie do przyjęcia. Jak nie mam nic dla dzidzi to nie rozdaję
            tego co mi dali, zwłaszcza, że maluszek nie rozróżnia czy to damskie czy
            męskie, byle by mu ciepło w pupę było.
            • ewula_p Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 19.12.04, 23:21
              Ja również się zdziwiłam, tymbardziej, że moja mała przez 7 m-cy swojego
              życia "chodzi" w ubrankach po starszym bracie i "nic nie mówi", że jej męskie
              nie pasują. Ale Sabinko, mały inspektorek-detektywek z ciebie wylazł,no no,
              podziwiam czujność. Zaskakujące, że po zwróceniu uwagi, znów reakcją była ...
              agresja.
              Pozdrawiam
              Ewa
              • justinka_27 Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 20.12.04, 08:19
                No mój Danielek na zdjęciach też jakoś mało męsko wygląda w tych falbankach,ale
                to strój domowy i nie przeszkadza mu wcale ani w rozwoju,ani w typowo
                chłopięcym zachowaniu.
                • justinka_27 Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 20.12.04, 08:20
                  A agresja? No cóż,najlepszą obroną jest atak...
                  • lili111 Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 20.12.04, 09:23
                    I u mnie Patryś chodził w śpiochach z falbankami i nie marudził, Lila nosi
                    koszulki po braciszku, bo jest ciut większy i również nie narzeka, że wygląda
                    nie kobieco, a ma już 2 latka. Stwierdza jeszcze, że wygląda siuper.
            • katse Re: upewniam sie-dlatego napisalma ten post xz py 20.12.04, 09:51
              no tak, a dzieciątko się jeszcze nie urodziło,
              przecież lekarze na usg mylą płeć i co wtedy??? z tymi dziewczęcymi rzeczami??

pozdrawiam

k
              • anjaa13 no wlasnie -lekarze sie myla 20.12.04, 10:10
                Gdybym ja chciala wyprawke szykowac na dzieci jakie rzekomo lekarz widzial na
                usg to grzes chodzilby teraz w sukienkachsmileDuzo ciuszkow dostalam-nie
                wybrzydzalam bo wiedzialam ze sie przydadza a czy to wazne ze tu jest laleczka
                a tam samochodzik-a i owszem grzes nosi czasami "babskie rzeczy" bo takich mam
                najwiecejsmile
                poki co chłopina znosi to dzielniewink i nie grymasi a ma juz 4 miesiace!!!!

Pozdrawiam serdecznie
                Mam blizniakow-Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka