Dodaj do ulubionych

Do moderatora

10.01.05, 18:29
Z góry przepraszam jezeli kogos zle osądzilam i przez to skrzywdzilam.
Pojawil sie ostatnio post podający w wątpliwość uczciwość zania22. Jedynie
anitakondrat mówi ze jest to uczciwa osoba. Tak mi przyszlo na mysl,ze moze w
takim wypadku nalezaloby sprawdzic czy to nie ta sama osoba. Przepraszam
jezeli zle mysle ale moze lepiej sprawdzic,tym bardziej ze zania22 pisla
wątki zeby inne emamy pomogly anitakondrat
Obserwuj wątek
    • itonek Re: Do moderatora 10.01.05, 18:34
      witajsmile
      anita jest z mojego miasta. z olkusza. ostatnio jej pomogłam.
      watpię aby było tak jak piszesz. anita mieszka w olkuszu - zania w sosnowcu.

ale nie wiem co na to moderator.
      • szczesliwytatus Re: Do moderatora 10.01.05, 19:47
        piszesz ze w sosnowcu- nie jestem pewien ale to chyba tytutka sad
    • mamajek1 Re: Do moderatora 10.01.05, 20:16
      Anitakonrad i zania to 2 różne osoby, chociażby dlatego, że odwrotnie niz robi
      to zania Anita przysłała mi 2 długie listy z podziekowaniami gdy paczki
      dotarły. Poza tym ich podane miejsca zamieszkania sa faktycznie daleko od
      siebie.
      • agunek1 Re: Do moderatora 10.01.05, 21:41
        Tytutka i zania22 to dwie różne osoby. Widziałam je obie i niestety obie coś
        kręcą.

Aga
    • anitakonrad Re: Do moderatora 10.01.05, 21:52
      Jak mozna tak kogas pochopnie oceniac?Nie rozumiem ja po prostu otrzymalam od
      Zani pomoc i nie moge na nia powiedziec tego co inne mamy,ja jestem uczciwa
      osoba a z czasem wszyscy sie o tym przekonaja te mamy ktore mnie znaja juz to
      wiedza ze jestem uczciwa,pozdrawiam wszystkich.
      • czajkax2 Re: Do moderatora 10.01.05, 21:57
        Jeżeli są to dwie różne osoby to przepraszam bardzo za posądzenie. Mam nadzieje
        ze anitakonrad i zania22 nie będą żywiły urazysmile) Po prostu tak tylko
        pomyślalam,ale ok skoro jest inaczej.Pozdrawiam
        • agunek1 Re: Do anikonrad 10.01.05, 22:13
          Nie jest moim zamiarem kogoś oczerniać. Tytutka pisała posty pod dwoma nickami
          również jako pomocna2004 lub bardzo podobnie. A co do zani22 proszę wejdź w
          wyszukiwarkę i sprawdź sama. Najpierw chce kupić bardzo drogie zabawki, a
          następnie prosi o pomoc bo ma trudną sytuację.

Aga
          • niunia51 Re: Do anikonrad 13.02.05, 14:00
            ja osobiście poznałam zanie22. dałam wątek że oddam rzeczy po mojej córeczce no
            i się zgłosiła. oczywiście ja naiwna nie sprawdziłam jej wcześniej. spakowałam
            jej dwie reklamówki różnych rzeczy dokupiłam kosmetyki no bo skoro miała taką
            trudną sytuację to trzeba dziewczynie pomóc. gdy dawałam jej te rzeczy
            rozmawiałam z nią krótko ale zaprosiłam ją do siebie. na następnym spotkaniu
            zauważyłam że dziewczyna coś kręci opowiadała że studiuje prawo mieszka w 100m
            mieszkaniu, itp. dodam że wcale nie wyglądała na biedną no i stać ją na
            papierosy. później dopiero sprawdziłam jej wątki i okazało się że rzeczy które
            potrzebuje dla dziecka są większe niż te co jej dałam no i dałam jej też
            rzeczy dla twojego dziecka aniakonrad.teraz już nie wierzę nikomu kto prosi o
            pomoc przez internet bo jak ja bym nie miała np. na mleko to zrezygnowała bym z
            netu nawet płacąc 25zł bo to już mam trzy mleka dla dziecka. a pomagać można
            przez pomoc społeczną czy caritas przynajmniej mam pewność że nikt mnie nie
            naciągnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka