arwena_11 Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORUM 28.01.05, 08:47 dLACZEGO ZNOWU NIE MOŻNA WEJŚĆ NA FORUM. KOMU SIE NUDZI I BAWI SIĘ W ZMIANY. Było dobrze a jest koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORUM 28.01.05, 09:14 Witaj Trzeba cierpliwości, moderatorzy niestety w tym wypadku nie mogą pomóc. Tak jak i Wy czekamy. Pozdrawiam serdecznie lea Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORUM 29.01.05, 16:10 I co dalej? cierpliwość cierpliwością ok, ale zniknęły niektóre wątki, w ogóle coś się tu nie rusza... Czy już rzeczywiście ktoś się tym zajął? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORUM 29.01.05, 18:32 prosze moderatorów,żeby połączyli w całość te wszystkie wątki malejladypank.....poco skakać 10 stron do tyłu,jak można wszystko przeczytac w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORUM 29.01.05, 19:32 Niestety nie mamy takiej możliwości.Zaistniałe zmiany nie są zalezne od nas. Przykro mi, wiem że jest bałagan ale naprawdę nic nie mogę zrobić w tej sprawie. ściskam wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś