olimey 28.02.05, 11:06 witam,mój wątek MAMA I PIĘĆ BĄBLI.szukam łóżka piętrowego ,może ma ktoś do oddania lub odsprzedania za niewielką kwotę???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedroneczka33 Re: łóżko piętrowe-odkupię lub przyjmę 28.02.05, 13:00 olimey a skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: łóżko piętrowe-odkupię lub przyjmę 28.02.05, 19:10 witaj,jestem z Dzierżoniowa,moje gg 3929265,jest często niedostępne,mam klopot z internetem,często mi się rozł.mój e-mail to olimey@wp.pl jeśli ma ktoś ochotę do mnie poklikać lub napisać to bardzo proszę o kontakt,pozdrawiam...chciałam dać fotki moich dzieci jak inne mamy ale coś mi się to nieudaje,kto mi podpowie jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: łóżko piętrowe-odkupię lub przyjmę 10.03.05, 21:27 olimey napisała: > witam,mój wątek MAMA I PIĘĆ BĄBLI.szukam łóżka piętrowego ,może ma ktoś do > oddania lub odsprzedania za niewielką kwotę???pozdrawiam witam,widzę,że z tym piętrowcem jest problem,wszyscy jego szukają,tak myślę,że byłoby dobrze gdyby i normalne łóżko ktoś tanio odsprzedał.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olimey podcjągam wątek 13.03.05, 11:49 po tak długim czasie piętrowca nieznalazłam ,tak myślałam jest to kosztowna rzecz,widziałam nowe w sklepie ,głowa boli,może jakiś fotel do spania lub wersalkę ktoś z pobliskiej okolicy ma,jest mi naprawdę potrzebne,dzieci śpią na materacu,gdyż łóżko się rozleciało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aninkas Re: podcjągam wątek 13.03.05, 19:20 oli, a ile kosztuje takie lozko pietrowe? pytam, bo moze uda mi sie pomoc. mam tez wersalke. ma poltora roku, nie jest piekna ale wygodna i funkcjonalna. jak daleko jest Dzierżoniów od Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
lideczka_27 Re: podcjągam wątek 13.03.05, 19:58 niedaleko, jakieś 60 km!!! Dołożę do transportu, co Ty na to? A jak nie, to do piętrusa (jejku, strasznie się cieszę, że temat ruszył )) Odpowiedz Link Zgłoś
aninkas Re: podcjągam wątek 13.03.05, 20:17 lideczka, to moze damy i te wersalke i łóżko, skąd jesteś? podaje mojego maila: aninka777@poczta.onet.pl Napisz, razem damy rade! Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: łóżko piętrowe-odkupię lub przyjmę 13.03.05, 21:44 pozdrawiam serdecznie Was dziewczyny,jest i nowy wątek do tego,jestem taka szczęśliwa,że aż się popłakałam ze szczęścia,serdeczne dzięki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: łóżko piętrowe-odkupię lub przyjmę 17.03.05, 22:16 olimey napisała: > witam,mój wątek MAMA I PIĘĆ BĄBLI.szukam łóżka piętrowego ,może ma ktoś do > oddania lub odsprzedania za niewielką kwotę???pozdrawiam już kiedyś prosiłam o pomoc ,może ktoś ma oprawki do okularów (dla chłopca)rozstaw szkieł 12 cm.jeśli ktoś mógłby nam podarować.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś