patriotka 10.04.05, 01:35 Dzien dobry. Bardzo chetnie wspomoge(rowniez finansowo)rodzine w potrzebie.Prosze o kontakt osobe lub osoby potrzebujace lub kogos kto wskaze potrzebujaca rodzine,osobe.Meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 10.04.05, 02:25 mysle,ze warto skontaktowac sie na priva z moderatorkami - one maja doskonale rozeznanie odnosnie potrzebujacych rodzin i na pewno twoja pomoc bedzie miel przez nie widziana Odpowiedz Link Zgłoś
124anka Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 10.04.05, 17:32 możesz pomóc marysi i jej mamie , której zabrano rente naprawde są w potrzebie( na stronie 19 jest o nich post) polecam tą rodzinę!! tam pisała rysia: mieszkam z mamą , która jest na rencie i mamy zasiłek z (opieki społecznej pare groszy) mam 16 lat brakuje nam czasami na chleb bardzo proszę jakby miał ktoś książki do j. niemieckiego der, die , das do IIklasy gimnazjum autor-M. Kozubska.... bo bardzo się martwię jak idę do szkoły bo pani na mnie krzyczy a nas niestać na zakup ksiązki ( byłam ostatnio u psychologa bo niechętnie chodzę do szkoły bo się poprostu boję lekcji niemieckiego), brakuje nam ubrań ja mam rozm36-38 jestem bardzo szczupła(40kg) potrzebowałabym spodni, bluzek, sweterków moja mama też nie mna zawiele ubrań nosi rozm 42..... postanowiłam napisać bo już dłużej się nie da tak żyć chodzi mi przede wszystkim o tą książkę...... artykuły szkolne zeszyty... byłabym bardzo wdzięczna za każdą pomoc niemam stałego dostępu oo internetu więc podaje nr kom.509651986 zrozpaczona Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
alutka1234 Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 10.04.05, 17:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=21596646 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena202 Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 10.04.05, 20:18 napisałam na privet.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 10.04.05, 20:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=20203200 Odpowiedz Link Zgłoś
annba1 Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine!!!!!anitakonrad 11.04.05, 10:11 Meg, to wspaniałe, ze chcesz pomóc potrzebującym. Piszę w imieniu Anity (anitakonrad). Mąż ją zostawił gdy była w ciąży z drugim dzieckoem, nie ma żadnej pomocy poza emamami. Jej sytuacja finansowa jest tragiczna. Anita nie ma teraz dostępu do komputera, poza tym jej maleńki synek ma ospę. Jest zdana całkowicie na starszego 10 letniego synka. Czy anita mogłaby do Ciebie np. zadzwonić? Oczywiście jeśli zechcesz jej pomóc, czy też w jaki inny sposób możnaby sie z Tobą skontaktować? Wiele dziewczyn na forum potwierdzi, ze sytuacja Anity jest prawdziwa, że to nie jest jakieś oszustwo! Poniżej podaję link do wypowiedzi Anity, mam nadzieję, ze zajrzysz. Bardzo bardzo dziękuje Ci w imieniu Anity, jeśli zechcesz choćby się z nią skontaktować. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=anitakonrad&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=615&poz=0&ta gSzukaj=autor&zywe=2&x=14&y=5 Może podam mojego maila, annba1@wp.pl , jeśli chcesz chętnie podam Ci telefon do Anity, bo niestety Internet jest dla niej obecnie niedostępny. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annba1 Re: błąd w linku !!! 11.04.05, 10:21 Nie wiem czemu nie da się poprawnie skopiować linku z rezultatami wyszukania postów napisanych przez "anitakonrad". Chciałam Ci ułatwić , ale niestety nie daje się tego zrobić. Zajrzyj do wyszukiwarki, wpisując jako autora "anitakontad" uzyskasz wszystkie posty. Przepraszam, ze Cie instruuję, nie wiem, czy znasz się na topografii naszego forum, wiem z praktyki, ze niektóre mamy mają z tym problem. pozdrawiam ANia annba1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dondon PATRIOTKA 11.04.05, 13:34 Jesli mozesz skontaktuj sie ze mna na priv golisek@epf.pl lub gg 6604963 pozdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
69karla Zajrzyj też tutaj 12.04.05, 11:13 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=agniesia19&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=615&poz=0&tag Szukaj=autor&zywe=2&x=26&y=8 Odpowiedz Link Zgłoś
niunia20-84 i tutaj :-( 12.04.05, 13:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=21687170 Odpowiedz Link Zgłoś
annba1 Re: patriotko przeczytaj 12.04.05, 18:02 W mieniu Anity napisałam ostatnio posta na forum, ufam, ze zechcesz sie z nią skontaktować. POdałam jej namiarki w jednym z postów, jeśi wolisz napiszę CI je na priva. pozdrawiam w imieniu swoim i Anity, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Wspomoge potrzebujaca rodzine 18.03.18, 19:31 pomoc9099 nie podawaj nazwisk i prywatnego numeru telefonu na forum to raz a dwa post był założony w 2005 roku !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś