mal_gosia2 16.05.05, 08:54 Oddam pralkę Candy, ładowaną od góry z funkcją automatycznego doboru ilości wody. Pralka ma zepsuty programator, koszt naprawy wyniesie do 200zł. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola2004 Re: Pralka Candy - Warszawa 16.05.05, 11:43 Napisałam na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: Pralka Candy - Warszawa 16.05.05, 12:15 Witaj> Jeśli możesz napisz wiecej mi o tej pralce. Mieszkam z mężem w studenckim mieszkaniu na Służewiu, dostaliśmy od teściów nową franię,ale studiując i pracując, strasznie dużo czasu zajmuje mi pranie,tym bardziej,że własnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, myśleliśmy z mężem o kupnie jakiejś pralki, bo właściciel mieszkania ma to gdzieś...a mi jest po prostu ciężko prać w rękach, tym bardziej że mąż jest 'duży'- zwłaszcza zimą prać jego bluzy i spodnie strasznie żle... tak więc bylibyśmy zainteresowani> Proszę o info> Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka1 Re: Pralka Candy - Warszawa 16.05.05, 13:38 Witam Napisałam na pr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mal_gosia2 Re: Pralka Candy - Warszawa 16.05.05, 16:27 Dzień dobry, Wszystkim zainteresowanym odpisałam email. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: Pralka Candy - Warszawa 16.05.05, 17:02 Małgosiu napisałam na priva, jeśli możesz proszę odpisz,czy możliwy jest odbiór jutro tej pralki>pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
mal_gosia2 Re: Pralka Candy - Warszawa - już nieaktualne. 17.05.05, 11:41 Dziękuję za zainteresowanie. Pralka już znalazła nowych właścicieli. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś