olimey 06.06.05, 22:54 potrzebny dla Daniela,może ktoś ma? powinien to brać już od jakiegoś czasu. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimey mam nowy gg bo tamten padł:(8670215 06.06.05, 23:01 znikły mi też nr ,które miałam zapisane na gg więc dziewczyny,które klikały ze mną proszę o kontakt mam tylko nr Katse bo miałam zapisany w zeszycie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: NOOTROPIL potrzebny 06.06.05, 23:54 polecam tansze odpowiedniki lucetam0,4-60tab-10,44zl, ja kupuje 1,2 60szt-38,34 i dziele, memotropil0,4-60szt-10,60zl, 1,2-60tab,-40,61zl moj syn bral nootropil teraz zastepuje tanszymi i jest tak samo ok a cenowo duzo duzo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: NOOTROPIL potrzebny 09.06.05, 21:01 witaj.jeśli można zapytać dlaczego Twój syn bierze te leki? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: NOOTROPIL potrzebny 09.06.05, 23:53 tak bierz juz kilka lat-pozwolilam po tym jak sama zazywalam go po wstrzesie mozgu, gdy czesto mialam omdlenia, jesli masz pytania pisz-a co u was z odwolaniem o niepelnosprawnosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re;cudownie uzdrowiony 10.06.05, 06:55 dostał ten lek na poprawę koncentracji i pamięci,ale nie mam za co go kupić koszmarek a lekarze Daniela uzdrowili a leczyć kazali.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: NOOTROPIL potrzebny bardzo pilnie 24.08.05, 08:30 kończą się wakacje i Daniel już powinien go brać,przez wakacje nie musiał,bez niego znowu będzie to samo,brak koncentracji i zapamiętywania a niestać mnie żeby go kup[ić,ani zamiennik,bo wiadomo rok szkolny się zaczyna,idzie jesień,zima,buty,kurtki a na leki mowy niema żeby wystarczyło,uzdrowili mi Daniela ale leczyć kazali tylko nikt niepowiedział mi za co co za koszmar. może ktoś ma choć kilka tabletek zbędnych pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: NOOTROPIL potrzebny 10.06.05, 11:33 ja nie kupuje nootropilu-wlasniez uwagi na cene-kiedys gdy kasa bylo ok dostawal-potem mialam zapas od kolezanki lekarza a i one przeslala na sprobowanie lucetam i jest ok ten sam skald i sprwdzone polecam a tanszy o ponad 2/3. ja staram sie kupowac wieksze opakowanie i dzielis lek-ale szczerze cudu nie oczekuj-dziala na dosc waska grupe dzieci.... a maialas sie odwolywac od orzeczenia i juz jestes po komisji odwolawczej?? a co ze sluchem?? niestety te schorzenia ktore mi kiedys podalas na gg-dysleksja nie sa choroba- nigdy nie byly to sa mikrouszkodzenia mozgu-brzmi nieciekawie ale oprocz trudnosci z nauka wszystko jest ok-no chyba ze dochodzi zaburzenie sluchu to juz zaczyna byc problem zlozony zadko bedzie wpis o dyslrekcji-bo wada sluchu powoduje sama w sobie trudnosci w uczeniu. lucetam0,4-60tab-10,44zl, ja kupuje 1,2 60szt-38,34 i dziele, memotropil0,4-60szt-10,60zl, 1,2-60tab,-40,61zl Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: NOOTROPIL potrzebny 25.06.05, 02:00 jesli mozesz jaki lekarz ci zlecil? i co ma poprawic?? pozatym niema zadnego sensu podawac tego dziecku w wakacje-ma zapewne poprawic koncentracje wiec lepiej podac to w wrzesniu moze ostatni tydzien sierpnia, spytaj sie otwarcie lekarki czy niema darmowych probek-dostaja lezy w szufladzie i czesto sie przeterminowuje pozdrawaim ps, np. polski odpowiednik jest identyczny Odpowiedz Link Zgłoś