Dodaj do ulubionych

słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszawa

08.06.05, 12:41
bardzo dziękuję miszenka7 (Martusia) i Kasi za okazane serce i przekazanie
słoiczków, jednocześnie zwracam sie z dalszą prośbą o ofiarność, mj synek
bardzo lubi te zupki a może ktoś ma na zbyciu kilka słoiczków, proszę o
wsparcie, jestem z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • agusia_o aktualne 09.06.05, 10:09
      aktualne
    • maria_rosa Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 12:47
      Aktualizuj swój watek, proszę.
      Nie zakładaj nowych w tym samym temacie, proszę,
      pozdrawiam,
      • magdajeden Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 13:17
        droga pani moderator, tutaj trudno aktualizowac swój wątek bo jest to chyba
        jedyne forum, gdzie wątki aktualizowane nie przechodzą na górę. (ciekawe
        zresztą dlaczego) więc nie dziwię się że dziewczyna woli wstawić nowy, bo do
        tych niżej nikt juz nie zagląda.

a pytanie do agusi o co chodzi z tymi słoiczkami? dziecko ma specjalną dietę?
        nie gotujesz? wyjaśnij mi bo ja zupełnie nie rozumiem o co chodzi. może
        mogłabym pomóc ale muszę wiedzieć o co chodzi
    • 26magda3 Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 13:35
      przecież mozna sobie przełączyć. Wystarczy w rubryce "sortuj" zaznaczyć "wg.
      ostatniego listu". Robię tak od paru miesiecy i nie mam problemów.
      • magdajeden Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 13:39
        dziekuje za podpowiedz, nie zauważyłam, masz rację teraz jest dużo wygodniej
        • maria_rosa Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 13:55
          Niestety, tak juz jest na tym forum.
          Mnie osobiście też to przeszkadza, ale tez muszę się dostosować.
          Pomocne jest też sortowanie, tak jak już napisała poprzedniczka.

pozdr.
    • magdajeden Re: słoiczki z zupkami, deserami przyjmę -Warszaw 09.06.05, 16:42
      przyjmę samochód, nowy, może być klasy kompakt. moje dzieci uwielbiają jazdę
      samochodem a stary już im się znudził. nie mam specjalnych zastrzeżeń co do
      koloru, byleby nie był biały.
      ewentualnym darczyńcom z góry dziękuję smile)
      • maria_rosa Re: do magdajeden 09.06.05, 18:01
        Widzę, że masz niezły zapał do pisania bzdur.
        Ulżyj sobie jak już musisz ale nie kpij z forumowiczek ( ich stylu pisania )
        bowiem świadczy to tylko o tym jaka jesteś pusta.
        Współczuję.....

Proponuję forum po 30-stce, choć i tam jakoś nikt nie zapałał sympatią do
        Ciebie, z tego co zaobserwowałam.

Dziewczynki, wygląda na to, że mamy nowego trola na forum.Nie reagujcie, nie
        warto.smile
      • cruella Magdajeden 09.06.05, 19:01
        Masz swoiste poczucie humoru. Ale, jak to kiedyś ktoś napisał, zawsze można
        zapytać, a nuż....
        • magdajeden Re: Magdajeden 09.06.05, 22:12
          droga pani moderator , jasne warto zawsze sprawdzić z kim się chce walczyc,
          brawo, tylko pozory mylą, to jest forum prywatne założone przez grupe znajomych
          więc droga pani znowu skucha.
          a co do tego co napisałam, to nie smieje się z tego jak to jest napisane, tylko
          z naiwności tych co się łapią na takie wpisy. ponoć wy też się boicie ze
          padacie ofiarami oszustów. uświadamiam tylko że kilo marchewki kosztuje pewnie
          złotówke, to po co wyłudzać słoiczki????
          mylę się?? oświeć mnie zamist szpiegowac po innych forach.
          • foretka Re: Magdajeden 09.06.05, 22:49
            Magdojeden!

Proszenie o cos a wyludzanie czegos to dwa rozne pojecia - jesli nie widzisz
            roznicy to kiepsko o Tobie swiadczy. Kiepskie sa takze te teksty powyzej...

Jesli Ci nie odpowiada idea forum to po co, na sile, sie tu pchasz? Internetem
            rzadzi idea dobrowolnosci. Zawsze mozesz wcisnac alt+F4.

I nie schlebiaj sobie, ze ktos chce z Toba walczyc... walczy sie z godnym
            przeciwnikiem, a Ty - no coz - zaczynasz przypominac trola jakich wiele...

A teraz buziaczki w pysiaczki, cukiereczki w lapeczkismile
            ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
            • magdajeden Re: Magdajeden 10.06.05, 01:09
              cytat:
              W związku kolejnymi aferami wnoszę oficjalną prośbę do moderatorek o
              zamknięcie forum. Trzeba jakoś uciąć to wszystko, a następne osoby dokładnie
              sprawdzać. Mozecie krzyczec że tak nie wolno, ale też nie wolno wyłudzac i
              oszukiwać. Zamknięcie forum może oznaczać mniej afer i większą pomoc dla
              sprawdzonych rodzin. Niestety może kosztem innych, ale lepiej tak niż w
              ogóle. jeżeli forum nadal będzie otwarte, to ja podobnie jak parę innych
              wypowiadających się w innych wątkach osób też się z wami pożegnam. Będzie mi
              przykro, bo jakoś przez ostatni rok się zżyłam z ludźmi tutaj, ale
              przeboleję. Niektłóre kontakty zostaną na privach. Pozdrawiam
            • maria_rosa do Foretki 10.06.05, 06:11
              Kochana Moja, to trollsmile))
              Dawaj do wawy lepiej na te pogaduchysmile
              hihi
              • agusia_o to może teraz coś ja napiszę? 10.06.05, 11:50
                nie jestem oszustką, staram sie na ile mogę pomagać innym i zawsze z czystym
                sumieniem przekazuje te dary innym, naomiast wczesniej już pisałam, że i teraz
                ja potrzebuje wsparcia, nie chce ubranek czy zabawek, mam chorą mamę i babcię,
                które są pod moją opieką i przyszedł taki okres w naszym zyciu, że nie jest nam
                łatwo, dlatego wyszłam z propozycją, że może ktoś mógłóby mi pomóc w postaci
                jedzonka dla małego, bo może komus jest nie potrzebne, poznałam też bardzo miłą
                Martusię z Pragi, która powiedziałą mi, że nie ma nikogo znajomego i gdybym nie
                ja, to wyrzuciala by te słoiczki do smieci, a ja te pieniązki przeznacze na
                leki, które w przypadku SM są ogromne... Ale proszę, niech nikt nie oskara
                nikogo, ja nie mieszkam w walącym sie domu, nie chodzę głodna, ale na dzień
                dzisiejszy po prostu jest tak a nie inaczej, musiałam też zzkupic mojej babci
                aparat słuchowy, który przy najtańszej opcji kosztował mnie 1500, ale żebym nie
                bała sie o moje dziecko, musiałam też zadbać o babcie, która nawet nie słyszała
                płaczu dochodzącego z sąsiedniego pokoju, kiedy to sie skończy wtedy nie będę
                miała śmiałości prosić o pomoc (choć i teraz czuje sie koszmarnie, że pracując
                nie jestem w stanie sobie ze wszystkim poradzić). A jeśli ktos ma jedzonko, na
                które ich dziecko jest uczulone lub po prostu nie lubi, to jest jego sprawa czy
                przekaże to dla innej mamy czy też wyrzuci, ja nie proszę o samochód czy
                ubrania, jakoś sobie z tym dają radę.... Ale skoro sie mylę, to mnie
                poprawcie...
                • bejoy Re: to może teraz coś ja napiszę? 10.06.05, 11:52
                  Masz rację
                • aqua696 Re: to może teraz coś ja napiszę? 10.06.05, 12:29
                  witaj mam kolege z SM i prosze znam kilku neurologow -moja kolezanka neurolog
                  bardzo specalizuje sie w sm-prosze napisz na priv a ja postaram sie was
                  skontaktowac-i prosze nieiwerz w betaferon-nie jest tki cudowny jak opisuja-
                  czesto niestety chec kasy w polsce przegrwa z prawda.
                  pozdrawiam
                  • agusia_o Re: to może teraz coś ja napiszę? 10.06.05, 12:42
                    bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale moja mama ma juz kilku neurologów którzy ją
                    prowadzą, ta choroba ma swoje zaostzrenia i remisje, wcześniej było troche
                    lepiej a teraz znowu są skutki uboczne dot nie tylko spraw neurologicznych,
                    takze to nie dot, tylko neurologii ale i przy okazji onkologii, ale nie chce o
                    tym ani mowic ani pisać, nie mam do tego już sił....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka