isabelka20 09.08.05, 14:05 Podanie i 3 zdjecia prosze na priv Ps.Przepraszam za ten post ale dosc mam tych afer i chcialam cos zmienic. A byc moze znajde meza przy okazji hihi Pozdrawiam iza z oliwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_marysia Re: szukam meza ;) 09.08.05, 17:54 mój za dobry i szkoda by mi było...a wnuczki by płakali.....chyba że dołoże trójke,7 lat oraz dwa razy po 3 i pół Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: szukam meza ;) 09.08.05, 19:11 A jakieś cechy szcególne tego potencjalnego męża? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: szukam meza ;) 09.08.05, 19:40 Izuniu kochana oddałabym mojego- ale wiesz że Cię lubię a przy okazji mój Cię i Oliwkę pozdrawia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: szukam meza ;) 09.08.05, 20:09 ania pozdrowienia dla mateuszka iza czase sie daleko szuka a blisko jest wojtas sie bie nie polecam i nie reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
juspus Re: szukam meza ;) 09.08.05, 20:37 a ty mojego bys nie ciala wiesz czemu)) choc nie kazdego "wkladamy" do jednej szuflady, pozdrawiam, trzymaj sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: szukam meza ;) 09.08.05, 20:55 Iza w takim razie Ja i Ania zaczniemy poszukiwania dla Ciebie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annall rapitus, 10.08.05, 07:00 Dziękujemy za pozdrowionka. Jak chcesz pogadać, to pisz na priv. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 :) 10.08.05, 10:55 dzieki dziewczyny Co do cech szczegolnych hihi,dluga lista Rapitus blisko szukalam nie da rady hihi Pozdrawiam iza z oliwka ktora dzis konczy 3 miesiace ) Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: :) 23.08.05, 20:32 ale to prawda, pamietaj oddech prtnera zawsze się czuje na plecach, nawet gdy go jeszcze nie ma, bedziesz gotowa to sie sam znajdzie pozdrowienia wojtas Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: :) 23.08.05, 22:22 na tym "babskim" forum????? może lepiej na e-tata Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: :) 26.08.05, 09:21 do wypowiedzi 26magda3 - na e-tata jest ciasno, tam jest za to dużo kobiet pozdrowienia wojtas równouprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: szukam meza ;) 23.08.05, 23:33 wiesz, oddalabym Ci swojego jeszcze-meza, ale wydajesz sie fajna kobitka, wiec Cie oszczedze ewentualnie jakis inny w miare normalny egzemplarz moge znlaezc dla Ciebie, moze lepiej mi pojdzie niz przy wyborze mojego pozdrawiam Aga annal - czy uzywasz poczty gazetowej?? pamietam o gazecie dla Ciebie, tlyko jest u mojej babci dlateog to tak dlugo wszystko trwa, przepraszam!! odezwijs ie do mnie jak mozesz A. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: szukam meza ;) 26.08.05, 11:27 nie bylam na forum e-tata czy jak to tam sie pisze,nie zamierzam -slyszalam ze tam niezle elementy siedza Za cudzych mezow tez dziekuje (zazwyczaj skoro babka od nich ucieka to cos z nimi nie teges),a poza tym jak sobie przypomne swego ex to mysle ze zostane przy moim kocie (ktory jest nieodlacznym atrybutem starych panien a ktorego posiadam hihi ) Pozdrowienia dla wszystkich iza z oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
annall Izuniu;) 26.08.05, 14:27 kochana masz rację, ale wiesz jak bardzo zechcesz to poszukamy Tylko ze jak znam siebie, to uważam, ze żaden nie jest godzien być tatą dla Oliwci... Zobaczysz, że kiedyś sam się napatoczy- egzemplaż dla Ciebie idealny- trzymam kciuki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: Izuniu;) 29.08.05, 22:03 jak mo ci spaść dziołcha cegła na leb to ci nawet w drewnianym kościele zleci nic na siłe , nie szukaj sama sie o takiego przewrócisz może podzrowienia wojtas Odpowiedz Link Zgłoś