maria_rosa 11.09.05, 19:05 Niniejszym informuję, iż wywaliłam wszystkie pyskówki forumowe. Korespondencję proszę sobie kontynuować na prywatnych skrzynkach emailowych. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foretka Re: od moderatora 11.09.05, 21:20 Maria_Rosa! Mysle, ze wiekszosc ostatnich pyskowek spowodowana jest tym, ze dziewczyny sa nieufne w stosunku do nn31 (ja takze). Sama napisala, ze zmienila nick i mimo uwag oraz prosb nie wrocila do dawnego, ani go nie podala. Poniewaz jestes moderatorem powinnas sie jakos ustosunkowac - w koncu to ewidentne lamanie regulaminu. Wiec moze cos napisz albo podaj poprzedni nick albo kasuj posty, nie mozna wybiorczo traktowac bo sie balagan robi... Oczywiscie wszystko IMO Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: od moderatora 11.09.05, 22:32 witam dziekuje bo powoli krew zalewa-sa granice ktorych nalezy se trzymac jak naprzyklad zmiana nicku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nn31 Re: od moderatora 12.09.05, 06:58 Jesteście naprawdę jak przekupy z bazaru.Pyskóki i pyskówki i jeszcze raz pyskówki, nie popuścicie, musicie dogryźć, tam za mało to tutaj.Oj współczuję Wam tego zachowania.A swoją drogą to ja nikomu krzywdy nie zrobiłam i nie będziecie w nieskończoność po mnie jeździć. Ja będę nadal na forum, nie pomagacie mi, nie musicie, zachowujecie się, jakbym przynajmniej popełniła morderstwo. Ja Waszych uwag już nie będę czytała, dodaję Was do funkcji zeby nie ukazywały się Wasze posty i nie będę tego czytać. Serdeczne pozdrowienia dla mam które nie piją do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: od moderatora 12.09.05, 09:20 Oj, dziewczyno... Po pierwsze: to Ty pomocy chyba nie chcesz... Trzy dni temu napisalam posta do Ciebie zebys mi wyslala rozmiar ubranek i jakie masz wyksztalcenie lub co chcialabys robic, bo akurat w Wa-wie latwiej mi popytac o prace niz w Szczecinie. Odpowiedzi zero. Po drugie: ja Ci nie zarzucam zrobienia czegos zlego tylko to, ze lamiesz podstawowa zasade tego forum. Po trzecie: post byl do moderatora i nic Tobie nie zarzucal - prosil tylko o wyjasnienie. Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: od moderatora 12.09.05, 11:40 Odpisalam na post widmo... Najpierw byl, teraz go nie widze... W takim razie mozna te moje dwa tez usunac bo sa pozbawione sensu. Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: od moderatora 12.09.05, 13:51 > Odpisalam na post widmo... Najpierw byl, teraz go nie widze... Foretka, ty mnie dziś przy życiu trzymasz. Post widmo, o kurcze ściskam, Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: od moderatora 12.09.05, 14:02 Foretka, przywróciłam go.Skasowałam bo był pyskufkofy Do końca dzisiejszego dnia wątek powisi, potem out.. Odpowiedz Link Zgłoś