marteczka271 24.09.05, 11:09 Dla nowych podaje link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=29080203&a=29086470 Dla "starych" wiecie o co chodzi Dzwoniłam dzis do Iwony żeby zawieść jej zakupy... Iwona miła...i dziękuje bardzo mamą bliźniaków za leki przeciwbólowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka99 Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 24.09.05, 11:45 Marteczko .. mozesz na mnie liczyc )) jak bedzie cos potrzebne pisz )) Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 24.09.05, 21:35 Dziś zawiozłam jedzonko dla dzieci. Narazie Iwona sprawdza kurteczki i ubrania z tamtego roku i pomierzy czy są dobre więc ubrania nie są teraz potrzebne. Złożyła dokumenty na Sławka o to świadczenie na 420 zł ( zapomniałam jek się nazywa) i czeka na odpowiedz. Dzieci są zdrowe ) Ale w tym m-cu nie dostanie rodzinnego i tych dodatków bo dokumenty złożyła w sierpniu więc jesli możecie - ze mną włącznie to pomóżmy jakos żywieniowo i chemicznie. Narazie na tydzień jej powinno starczyć a w piątek może podjadę cos zawieść....ale niestety ja też w tym m-cu nie dostanę wychowawczego ;-(( więc niewiele kupię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 25.09.05, 19:20 czyli ma pielegnacjny i swiadczenie rehabilitacyjne-czemu tak zwlekala z swiadczeniem?? a co z dziewczynkami i jej orzeczeniami?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 24.09.05, 23:55 hm,kiedyś czytałam o p.Iwonie i jej dzieciach,dziś przypadkiem wpadły mi w ręce koszulki letnie na chłopców,myślę że takie na 7-9 lat - ale na oko,bo po metkach nie mogę dojść,nie mam komu to oddać, może Pani Iwonie synkom się przydzadzą,wszystkie koszulki są w dobrym stanie,na zimę też mogą się przydać choćby pod sweterek jakiś.Ale nie chce mi się już szukać innych wątków z podanym wiekiem dzieciaczków p.Iwony,dlatego piszę tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: napisałam na priw. 25.09.05, 22:05 osoby chętne do pomocy prosze o kontakt ze mną ) Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
rafrafraf1 Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 25.09.05, 09:13 Daj znać, jak po spotkaniu z Iwoną. daga Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Iwona z Kuczek i jej czwórka dzieci - cd 03.10.05, 06:51 Dziewczyny - te bardziej aktywne. Mam spakowaną paczkę wyłącznie odzieżową. Jest tam kurtka 110, spódniczka, rajstopki, jakieś bluzeczki dla dziewczynek. Tenisówki dziewczęce. Wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś