anik35 30.09.05, 23:41 Chce Ktoś białą polarkową czapeczkę z kwiatuszkiem ,przypominającą kapelusik, na około 1,5 roku? Czapeczka wiązana,zakrywa uszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Chce ktoś ..... 30.09.05, 23:51 Ja nie chcęale mam pytanie z innej beczki-1,5 roku to jest jaki rozmiar? 47? Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: Chce ktoś ..... 01.10.05, 08:16 Nie wiem, napisałam tak na oko półtora roku.Wogle nie wiem jak sie mierzy czapke u dziecka.Czy centymetrem wokół jej brzegów? Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: Chce ktoś ..... 01.10.05, 08:20 mierzy się centymetrem obwód główki w najszeryszym miejscu, mam półtorarocznego synka i nie mam zielonego pojęcia jaki nosi rozmiar - kupuję "na oko" Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: Chce ktoś ..... 01.10.05, 08:33 Zmierzyłam tą czapeczkę po brzegach, wyszło jakieś 52 cm.Nie wiem, czy dobrze mierze.Wg mnie to czapka max na 2 lata, chociaż jak się uprę to i mojej ponadtrzylatce wcisne.Ale nie chce niszczyć, bo czapeczka nowiutka, śnieżnobiała, nigdy nie prana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Chce ktoś ..... 01.10.05, 22:43 Dzięki,za odpowiedz,pytałam,bo kupiłam czapke zimową i przestraszyłam się,że na zimę już będzie za mała-ale po tym co przeczytałam dochodze do wniosku,że chyba główka tak szybko nie rośnie Odpowiedz Link Zgłoś