l.e.a 10.11.05, 11:08 Właśnie dzwoniła Pani Ewa, jej mąż leży po zawale w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
26magda3 Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 11:36 to przykre - może potrzebuje do szpitala czegoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 11:43 Bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze dobrze sie to skonczy - nie zawsze zawal konczy sie tragicznie... Pozdrawiam serdecznie ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 11:59 przyda się: piżama, i kosmetyki potrzebne do golenia Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 12:29 prosze o wzrost tego pana i informację czy jest chudy czy raczej gruby (przepraszam za te zwroty) jak chudy i nie ma więcej niz 175 to już dziś wyślę piżamę i jednorazówki do golenia czekam na info... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 12:31 Ma chyba 175-180cm i jakies na oko 75kg dzięki Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 do l.e.a 10.11.05, 15:38 mój brat ma kilka sztuk próbek z nivea (jest tam dezodorant - taki mały, próbka szamponu do włosów, kremu po goleniu i chyba jednorazówka do golenia, mydełko) ..własnie za jakies 2 godzinki bede leciała na poczte..moze wysłac??? Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 15:10 pidżama i 4 jednorazówki do golenia wyslałam dziś priprytetem, ale pani na poczcie mówiła, że i tak będzie dopiero w poniedziałek jak dojdzie to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 15:31 Bo jutro dzień wolny i dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 15:46 Lea moge wysłać nową piżamę , moze jeszcze jedna się przyda . Podaj mi adres na priv. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 do dwoda 10.11.05, 15:49 ja wysłałam jedne spodnie i 2 bluzy - no i pytanie czy zanim dojdzie to ten pan nie wyjdzie już do domu Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: do dwoda 10.11.05, 17:18 dziekuję wszystkim za pomoc ! Pan Dariusz szybko do domu nie wyjdzie, jego stan jest cięzki, pizama przyda sie na zmianę, jezeli będzie dobrze czeka go sanatorium, więc nic się nie zmarnuje, wysyłam Wam kochani adres Pani Ewy na priva. dziękuję i buziaki lea Odpowiedz Link Zgłoś
coloris Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 17:52 jasne mial zawal i nagle potrzebuje wszystkiego z zawalu albo sie wychodzi albo nie moj ojciec jak mial zawal to nikt ani jemu ani jego kolegom z sali sanatorium nie proponowal to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 18:03 nie to nie jest bzdura, tutaj proponują sanatorium w Turzymiu Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Mąż Pani Ewy miał zawał :( 10.11.05, 18:04 i jeszcze jedno, wydaje mi się, że chyba się nie zaznajomiłaś z sytuacją Pani Ewy - czytałaś jej całą historie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re:do coloris 10.11.05, 18:56 Zapoznaj się może z wcześniejszymi wątkiami i dopiero potem oceniaj, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re:do coloris 10.11.05, 19:49 no po prostu rece opadają ktoś wchodzi na forum po raz pierwszy, prosi o pomoc "ze sklepu koleżanki" czy kogos tam (coloris) i natychmiast zaczyna krytykę innych... czy nie zdajesz sobie sprawy jakie dajesz świadectwo swojej osoby prosisz o coś i krytykujesz innych szkoda pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a PODZIĘKOWANIA !!! 20.11.05, 10:45 Dotarły 3 paczki !!! Z całego serca dziękuję 26Magdzie, Dwodzie i ??? no właśnie komu podziękować za cudne ubrania dla Kasi i Malwiny oraz adidasy ? podejrzewam,ze mamie_smyka ale nie mam pewności. Pan Dariusz, jest zapisany w tej chwili w kolejce na koronarografię do Nowej Soli. Z calego serca DZIĘKUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś