ania198 17.11.05, 13:24 Chętnie oddam osobom, które na codzień są dosyć poważne, uśmiech, energię - mam spore zapasy "" "" - proszę się zgłaszać na prv Jestem z Lubuskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylraf Re: ;) ODDAM 17.11.05, 13:25 ja poproszę, bo czasami juz mi się wydaje, że nie damy rady... ech... szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 13:27 Zapraszam na prv, na pewno znajdzie się paczka uśmiechu oraz pozytywnych energi! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: ;) ODDAM 17.11.05, 13:28 hmmmmmm mhmmmmm hihihihihihi hehehehehehe juz sam post mnie rozbawił ))))))))))))) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Oddam tylko osobom poważnym ;) 17.11.05, 13:33 to jak powaznym to wracaj do domu Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: Oddam tylko osobom poważnym ;) 17.11.05, 13:41 Magda, skończ z tymi złośliwymi postami skierowanymi do mojej osoby, bo ja nic złego Ci nie napisałam, nie zrobiłam. Więc bądz tak miła i przestań. Chyba poproszę kogoś o interwencję, bo mam tego serdecznie dosyć!. Zakładam wątek aby wnieść trochę humoru, no i kto się pojawia?. Osoby, które na mnie naskoczyły bez powodu, bo się uśmiecham często, poza tym : skoro Was to uraziło, to nie wiem czy pamiętacie, ale Was przeprosiłam * choć nie widzę powodu *. Człowiekowi nigdy nie dogodzisz, nigdy ... Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Oddam tylko osobom poważnym ;) 17.11.05, 13:52 ania198 napisała: > Magda, skończ z tymi złośliwymi postami skierowanymi do mojej osoby, bo ja nic > złego Ci nie napisałam, nie zrobiłam. Więc bądz tak miła i przestań. > > Chyba poproszę kogoś o interwencję, bo mam tego serdecznie dosyć!. > > Zakładam wątek aby wnieść trochę humoru, no i kto się pojawia?. Osoby, które na > mnie naskoczyły bez powodu, bo się uśmiecham często, poza tym : skoro Was to > uraziło, to nie wiem czy pamiętacie, ale Was przeprosiłam * choć nie widzę > powodu *. > > Człowiekowi nigdy nie dogodzisz, nigdy ... ja przynajmniej pisze o co mi chodzi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: Oddam tylko osobom poważnym ;) 17.11.05, 13:34 hmmm jeszcze bardziej zastanawiające jak poważna osoba może się śmiać??? to jak zimne słońce albo gorący lód ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: Oddam tylko osobom poważnym ;) 17.11.05, 13:43 Nie zrozumiałaś, nic nie szkodzi, zdarza się Dlatego piszę, że oddam tylko poważnym osobom uśmiech, po to aby w końcu ta powaga z Ich twarzy zniknęła. Szukacie jak zwykle dziury w całym. Dajcie mi Święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: ;) ODDAM 17.11.05, 14:45 dziewczyny - jak nie chcecie brac usmiechu to nie bierzcie - ja poprosze mialam na prawde fatalny dzien i usmiech od kogos bardzo mi sie przyda. Pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 14:51 szcery usmiech pzryjme z przyjemnoscia, ale SZCZERY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia062 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 14:56 Aniu nie przejmuj się złośliwymi textami wobec CiebieJa bardzo dziękuje za uśmiech i pozytywną energie której mi dziś brak Co to się podziało nawet uśmiech ludziom przeszkadza jak już się nie mają czego czepiać to dziury w całym szukają Co za ludzie....... Pozdrawiam Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 15:04 Kasiu Ja już nic nie będę pisała na temat tego czepialstwa się i chorych wyobrażeń Ktoś próbował mi coś wmówić, ale co tam - skoro to takie interesujące . Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 15:02 kefkas - nie ma sprawy, wysyłam dużą pakę uśmiechu i pozytywnej enegi do Ciebie - mam tego mnóstwo, cala piwnica Pozdrawiam! i duużo uśmiechu na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: ;) ODDAM 17.11.05, 20:24 bardzo dziękuję poczułam się już lepiej ja też wysyłam uśmiechy gdyż z natury jestem optymista Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 14:58 ok. ja juz koncze temat... ania wie o co chodzi i jezeli ktos jest taki a nie inny w stosunku do mnie to ja lepsza nei bede ale w dziecinade bawic si enie bede, bo nie mam na to czasu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 15:07 vaniliaa1 napisała: > ok. ja juz koncze temat... ania wie o co chodzi i jezeli ktos jest taki a nie > inny w stosunku do mnie to ja lepsza nei bede ale w dziecinade bawic si enie > bede, bo nie mam na to czasu... > pozdrawiam Nie Moja Droga - nie wiem o co Ci chodzi i już nie zamierzam się w to zagłębiać, mam poważniejsze sprawy niż denerwowanie się z byle powodu I traktuję Cię normalnie, nic złego, brzydkiego nie napisałam, ale skoro Ty masz tak bujną wyobraznię, to gratuluję Madziu! ps. Piszesz, że nie zamierzasz bawić się w dziecinadę, a jak nazwiesz, to co napisalaś teraz?. Jeśli ktoś dla Ciebie taki a nie inny, to Ty taka sama jesteś w stosunku do niego - hehe, czy to nie jest dziecinada?. Ależ oczywiście, że tak Życzę wszystkiego co najlepsze i więcej rozsądku w posądzaniu kogoś o cokolwiek, pisaniu o jego myślach nie mając zielonego pojęcia ... OMG Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Aniaaaa ty wiesz o co chodzi.... 17.11.05, 15:11 ) posyłam ci jeden z usmieszków Odpowiedz Link Zgłoś
rapitus Re: Aniaaaa ty wiesz o co chodzi.... 17.11.05, 20:38 pozdrowienia, jesli zostało by coś tej energii i tego uśmiechu dla skruszonego "syna marnotrawnego", jego zbładzonej owieczki żoneczki i dwojga dziecików, hmmm......... to my się piszemy : Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Aniaaaa ty wiesz o co chodzi.... 17.11.05, 20:47 Zmykajcie z tymi potyczkami słownymi na prywatne skrzynki, z łaski swojej.! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re: ;) ODDAM 17.11.05, 22:37 Dla mnie też poproszę. Chociaż z drugiej strony.....jak człowiek sobie poczyta te wszystkie posty to może zamiast uśmiechu oddałby ktoś komuś trochę wyrozumiałości i tolerancji??? Odpowiedz Link Zgłoś
letica To dla mnie też :) 18.11.05, 22:04 No to jak wszyscy,to wszyscy Ja też poproszę i może znajdzie się jakiś zapas- bo przyszła zima,melancholia wyłazi wszystkimi kątami,a tak zrobie zimowe zapasy z pozytywnej energii Aniu,a złośliwości...,cóż...hmm...Gdy Anglia plotkuje,dwór niewzruszenie milczy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga989 Re: I dla mnie też poproszę :) 19.11.05, 10:27 Jeśli jeszcze wystarczy to ja też bardzo proszę. Bardzo mi się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: I dla mnie też poproszę :) 19.11.05, 15:40 Zapraszam na prv - energi oraz uśmiechu mam jeszcze więcej, coraz więcej... dla każdego starczy Odpowiedz Link Zgłoś