Dodaj do ulubionych

oddam klawiature i myszke - Kraków

07.12.05, 11:34
Chętnie oddam używaną klawiaturę, najprostszego typu oraz myszkę. Myszka jest
lekko uszkodzona, ale jak najbardziej sprawna. Nie wysyłam. Jeżeli komuś by
się przydało to zapraszam po odbiór. Szczegóły na gazetowy.
Obserwuj wątek
    • ola31121982 Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:00
      hej!
      wiem,że napisałaś że nie wysyłasz ale moze jednak.bardzo potrzebuje starej
      klawiatury.chetnie zaplace za nia,pokryje koszty wysyłki,ewentualnie dam cos w
      zamian.czekam na odpowiedż i pozdrawiam.
      • joannakrakow Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:13
        Witam. Ja mam teraz dziecko chore, tak więc w najbliższym tygodniu na pewno nie
        będę wychodziła na pocztę. Mogłabym wysłać za zwrot kosztów przesyłki za jakiś
        czas, ale szczerze powiem, że nie wiem czy to Ci się będzie opłacało. Wysyłka
        swoje kosztuje, a teraz można tanio kupić klawiaturę w sklepie. pozdrawiam
        • ola31121982 Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:21
          wszystko rozumiem-tylko właśnie mieszkam w małym mieście i we wszyskich
          sklepach komputerowych sa klawiatury ale najnowszego typu-one nie pasuja do
          starego komputera-mają poprostu inna wtyczkę i jest problem bo nie moge takiej
          dostac.wiem,ze koszt bylby niewielki za nowa.jesli mozesz napisz prosze jeszcze
          jaka ma wtyczke-jesli okragła zmierz prosze srednice.zycze zdrówka dla
          pociechy.ja moge poczekac i pokryje koszty.
          • joannakrakow Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:28
            średnica okągła, jakię 8-9 milim Jeżeli może być to już ją zarezerwuje dla
            Ciebie i przy najbliższej sposobności wyśle. A czy myszkę ewentualnie też?
            pozdrawiam.
            • ola31121982 Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:47
              to chyba nic z tego-masz chyba nowszy model.mi potrzebna jest taka o srednicy
              dokladnie 13mm,przepraszam za kłopot i dziekuje,ale nie bedzie
              dobra.pozdrawiam.papa
              • joannakrakow Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 14:51
                Trudno, a już prawie dzwoniłam do męża czy by dziś nie skoczył po pracy na
                pocztę. Pozdrawiam serdecznie.
                • ola31121982 Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 07.12.05, 15:04
                  to byłoby rozwiązanie-bardzo dziekuje vaniliaa za pomoc,już zamawiam
    • vaniliaa1 do Oli.. 07.12.05, 14:50
      pewnie przydalo by Ci sie cos takiego :
      www.allegro.pl/show_item.php?item=75211278
      • ola31121982 Re: do Oli.. 07.12.05, 15:05
        to byłoby rozwiązanie-bardzo dziękuje vaniliaa za pomoc,już
        zamawiam.pozdrowienia
        • ola31121982 Re: do Oli.. 07.12.05, 15:07
          ta i juz sobie zamowiłam-zapomniałam,ze nie jestem uzytkownikiem allegro,ale to
          nic zarejestruje sie i poczekam na kod aktywacyjny,papapapap
          • vaniliaa1 Re: do Oli.. 07.12.05, 15:08
            tylko sprawdz sobie bo jest kilka rodzajow tych przylaczek-domyslam sie ze
            rozne wielkosci. no i rozne cenysmile
    • joannakrakow Re: oddam klawiature i myszke - Kraków 08.12.05, 15:24
      zarezerwowane dla nina073
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka