danik1 18.02.06, 15:56 Dziewczyny czy wystepuje u Was sluz plodny w czasie gdy nie ma owulki? U mnie taki wystepuje np. w stanie podniecenia. Juz niejednokrotnie mnie zmylil. Czy tez tak macie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowa_mama75 Re: Sluz plodny 18.02.06, 16:39 U mnie śluz płodny był przed owulacją ponad tydzień. Wczoraj kiedy test owulacyjny wyszedł pozytywny jest śluz mleczny lepki czyli niepłodny. Dzisiaj to samo. Odpowiedz Link
danik1 Re: Sluz plodny 18.02.06, 18:24 Ja mam zazwyczaj malo sluzu plodnego, ktory moge zobaczyc np. na wkladce. Ja nie pisze o sluzie przy owulce tylko jak jej nie ma. Pojawia sie w innych dniach tylko na chwile a owulka i ponowny sluz plodny wystepuja np. pozniej dopiero. Troche zamieszalam, ale jak ktos tez tak zaobserwowal to napewno zrozumie o co mi chodzi no chyba, ze jestem jakims wyjatkiem. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Sluz plodny 18.02.06, 19:36 To nie jest śluz płodny! To tylko myląca wydzielina pochwy. Zupełnie co innego, ale jak najbardziej normalne. Odpowiedz Link
danik1 Re: Sluz plodny 18.02.06, 19:55 Dzieki za odpowiedz. Tak wlasnie myslalam, ale on tak ludzaco jest podobny do plodnego ze sama zglupialam. Odpowiedz Link
aluka25 Re: Sluz plodny 19.02.06, 14:11 No właśnie, bo ja dzisiaj mam 30 dc i śluz wyglądający na płodny i też się trochę dziwiłam. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Sluz plodny 19.02.06, 18:50 Przed miesiączką spada poziom progesteronu, więc organizm zaczyna bardziej reagować na estrogeny. Śluz płodny to właśnie śluz estrogenowy. Stąd czasem przed miesiączką może się pojawić śluz podobny do płodnego. O ile to oczywiście nie są resztki bo igraszkach ;o) Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: Sluz plodny 19.02.06, 20:36 Ja przed @ zawsze mam śluz płodny. Tak ok 3 dni przed @ pojawia się i wtedy wiem, że nic nie wyszło z moich starań. Odpowiedz Link
danik1 Re: Sluz plodny 25.02.06, 13:16 Dziewczyny wiecie, ze wtedy co pisalam o tym sluzie a´la plodnym to byla prawdopodobnie owulka. Byla bardzo wczesnie dlatego sie jej nie spodziewalam. Wszysto sie pomieszalo. Odpowiedz Link