Dodaj do ulubionych

swiateczny nastroj

09.12.05, 11:44
Witam was kochane e mamysmile
Tak sobie czytam i czytam az tu nagle natknelam sie na post mamcinatalki
mysle sobie 74 odpowiedzi kurcze chyba mnie wczoraj cos ominelosmile wchodze i
czytam a tu rozczarowanie zaskoczenie nie wiem nawet jak to nazwac!!!
Dziewczyny co wy robicie??!! opamietajcie sie!! Dziewczyna napisala zeby sie
wyzalic a tu taki atak!!! Jestem w szoku!!!
Nie ma co czuc u nas na forum swiateczny nastroj
Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • mamcianatalki Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 11:49
      ehh, było minęło... lepiej nie powracać do wczorajszego dnia... on już jest za
      mną, za namismile.... pozdrawiam Anna
      • kasiulka821 Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 11:52
        niestety, a moze na szczescie nie doczytalam do konca bo nasza sprytna
        moderatorka smile usunela
        • mamcianatalki Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 11:58
          trudno powiedziec czy dobrze... padło w tym poscie wiele nie potrzebnych uwag i
          komentarzy... nie tylko pod moim adresem... ja wiem, że dzieki temu postowi
          napisało do mnie na poczte pare cudownych kobiet, którym dziekuje bardzo za
          ciepłe słowo, za pocieszenie.... za wszystko
    • d.kieras Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 12:10
      O to to!
      Zamiast słów pocieszenia mamcia natalki dostała połbie . Jest mi przykro i
      wstyd....
      • mamcianatalki Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 12:13
        Dorotko kochana... co do Ciebie to dosłownie mi brak słów... jesteś wyjątkowa i
        masz naprawde bardzo wielkie serduszko... mam nadzieję że jeśli tylko będzie
        to możliwe to się spotkamy gdzieś na kawie... pozdrawiam Cię bardzo ciepło i
        serdecznie
    • aqua696 Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 12:29
      dziewczyny swiateczny nastroj och chcialabym
      ale glowa peka 3 dzien, powili boli bruszek od lekow za oknem swiszcze wiatr od
      morza zimny taki arktyczny mokro deszcz kropi wierzcie mi dzis tylko szkola
      pielkarnia dom juz nikt mnie z domu niewyciagnie bryyyyyyyyy
      nawet zimno wkrada sie do domu

slonko slonko wyjrzyj za chmur prosze

ps z takiej pogody biora sie jazdy
      a mamcianatalki jak cos wal jak sprawa w MOPS cos dalas rade zlozylas pismo???
      pozdrawiam

• mamcianatalki Re: swiateczny nastroj 09.12.05, 12:33
        Tak, złożyłam pismo o obiady dla Adriana w szkole o dla nas o dofinansowanie do
        żywności..., złożyłam również wniosek o zaciłek celowy na odzież zimową dla
        dzieci... a czy coś załatwie... hmm... pani przyjdzie po raz setny na wywiad po
        niedzieli... a później bedzie decyzja dam znać jak się zakończy
    • mamaroksany a co to znaczy świąteczny nastrój??? 09.12.05, 14:48

• maria_rosa Re: a co to znaczy świąteczny nastrój??? 09.12.05, 14:54
        Ad. ostatnich popychanek słownych na forum, jak sądzęsad
        • mamaroksany Re: a co to znaczy świąteczny nastrój??? 09.12.05, 14:57
          Ewela wiesz ja nie bardzo rozumiem... świąteczny nastrój...to jakiś stan ducha
          czy ciała???
    • aqua696 to swiateczny nastroj 09.12.05, 15:09
      gonitwa bogatych rodzi za tym czego pociech jeszcze nie dostaly
      a biednych zagladanie gleboko w zakamarki portfela czy jakis grosik sie
      znajdzie aby usmiech na buzce dziecka zagoscil
      • mamaroksany Re: to swiateczny nastroj 09.12.05, 15:15
        Eluś, jesteś nieoceniona
        smile
        • kasiulka821 Re: to swiateczny nastroj 09.12.05, 20:42
          szkoda ze i tu pojawiaja sie zgryzliwosci ale coz sa ludzie i ludziska....
          przykre ale prawdziwe
          • mamcianatalki Re: to swiateczny nastroj 09.12.05, 22:05
            mam nadzieję, że z mojej strony takowych nie było... i wszystkim mamą życze
            miłej cudownej atmosfery zbliżających się świąt... i nie chodzi mi wcale o
            zakupy itd... tylko o bliskość drugiego człowieka... o to by czyć się komuś
            potrzebnym wtedy kiedy ta osoba tego będzie potrzbowała... by wszystkie mamy
            mogły zobaczyć uśmiech na buziach swoich dzieci... swoich najbliższych...
            gorąco pozdrawiam
            • aqua696 Re: to swiateczny nastroj 09.12.05, 22:34
              dziewczyny ja mam wisielczy humor sorrki ale dzis 3 dzien glowa pekadwa akurat
              te swaita beda ciezkie
              poraz pierwszy zabraknie taty mojego syna przy swiatecznym stole-kiedys niebyl
              ale ro mial niecaly roczek-a teraz jest swiadom....
              moj brat w srode stracil prace
              iiiiii oj bedzie dziwnie
              wiem ze usmiech moj syn bedzie mial na buzce ale ajkos tak mi z tym ciazko a i
              niestety walka z brakiem kasy daje mi w kosc
              a brak slonca a i sniegu bryyyyyyyy
              ale zapewne po 20 sama zaczne miec wir-choc w zeszlym roku wylam nawet w swieta
              • mamcianatalki Re: aqua696:):):) 09.12.05, 22:50
                Mi też humor nie dopisuje... i to niestety już odłuższego czasu... ciągłe
                zmartwienia, kłopoty, brak pieniędzy na wszystko, dziś wyjechał mój mąż...
                jestem sama z dzieciaczkami ale to dzięki nim nie trace nadzieji na lepsze
                jutro... mam chwile załamania, kiedy nie chce mi się nic... kiedy... ale one
                mijają i idę dalej, bo musze bo chcę
                Aqua dla Ciebie też napewno zaświeci słoneczko, i wszystkie twoje sprawy ułożą
                sie... życzę Ci tego z całego serca...
                • aqua696 mamcia 09.12.05, 23:10
                  oj chce chce slonka
                  moj syn jest kochany widzi ze ledwie sie ruszam drugi dzien wciaga-choc on to
                  bardzo lubi makaron z sosem pomidorowym.daje mi sie wyspac robi grzecznie
                  lekcje...
                  ciesze sie ze jedziemy zaraz po swiatach na oboz rehabilitacyjny--och juz bym
                  chciala ..... tylko snieg zamawiam na ten czas bo jakby to bylo bez sanny w
                  nowy rok
                  mamcia oj zobaczysz tez sie wszystko ulozy.... najwazniejsze to aby rzad dal
                  nam spokojnie zyc niemeczyl nas niepewnoscia........
                  • mamcianatalki Re: mamcia 09.12.05, 23:16
                    ja coś w ten nasz rząd to nie wierzesadsadsad... ale kto wiem... cuda ponoć się
                    zdażająsmile... a wiesz słyszałm...pewnien skowronek mi szepnął na uszko, że śnieg
                    napewno będzie ... ulepicie bałwanka.. śnieżki, sanki... powodzonka...hmmm i
                    dziękuje za pomysł na jutrzejszy obiadeksmile
                    • aqua696 Re: mamcia 09.12.05, 23:22
                      o to sie ciesze ja sos odrazu gotuje na 2 dni zawsze mozna urozmaicic i polecam
                      makaron np. swiderki lub muszelki dzieciaki maja frajde-a i sos mozna smiesznie
                      polac np. z osemki
                      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka