Dodaj do ulubionych

Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama dzis?

31.12.05, 20:38
Witam w Sylwestra!

Moja Luliska juz spi a ja siedze przy swieczce, jem kolacje i ogladam komediw
na TV1wink Taka moja Sylwestrow imprezawink Wypije kieliszek domowego Bajleysa
a po 24 lulu (no chyba ze cora nie pozwoli tak dlugo siedziec).

Pozdrawiam wszystkich i zycze wspanialego 2006 Roku
~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
Obserwuj wątek
    • kassienkak1 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 20:44
      ja tez siedze ale sama z pieskiem
      • dziubulka Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 20:47
        A ja z mężem,ale prawie tak jakbym była sama sad
        i z dziećmi
        nudy okropne,mąz leży a ja przy kompiesad
        • letica Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 20:57
          Ja siedze sama,Oliwier śpi na razie...Mama ogląda TV,a ja na kompie.Ale jakoś
          te Sylwestry nie robia na mnie wrażenia - i tak sama jestem na codzień,wchodzi
          mi chyba pomału w krew...

Korzystając z okazji
          Dziewczyny,życzę Wam aby marzenia stały się rzeczywistościa,a życie było pełne
          marzeń smile
          • kassienkak1 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:08
            to nie jestem sama tu na necie, ja niestety jestem całkowicie sama sad moi
            rodzice sa 300 km ode mnie
    • ania198 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:08
      Ja również w domku z Wikunią smile
    • agniesia13 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:13
      Witajcie!!!
      Ja również sama - moja córeczka od środy ma ospę...
      Pozdrawiam
      Agnieszka
    • magkot3 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:14
      ale nie bądźcie takie smutne. Niedługo przyjdzie Nowy Rok, a co nowe - TO
      LEPSZE ...przynajmniej taką mam nadzieję. To mój pierwszy taki Sylwester tzn. z
      moim brzdącem. Pewnie ok.12 się obudzi jak zwykle i powita razem z rodzicami
      Nowy Rok 2006; my wypijemy szampana, a on swoje ulubione mleczko. Mam nadzieję,
      że za rok sobie odbiję i nie będzie tak drętwo.
      • bagatelka1 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:39
        Dołączam do samotnych w tę sylwestrową noc tongue_out
        Może ja nie tak całkiem samotna bo jeszcze ze mną siostra smile
        Niech juz się zaczyna ten nowo- lepszy rok smile))

Moc ciepłych mysli przesyłam smile
      • anik35 Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 21:41
        Nie trzeba być samą byc czuć się samotną.Jest mi bardzo smutno.Za oknem widze
        kobitki w długich sukniach, podjechała jakas taksówka.A u nas nic.Mąż ma mnie
        gdzieś, duży syn ogląda film, małe dzieci - wariują.Nikt nawet na mnie nie
        zwróci uwagi.Nie mam z kim pogadać.Wyszłam za mąż za drętwego i nudnego faceta
        i dlatego moje życie tak wygląda.Poza tym bardzo mnie dziś zranili
        teściowie.Zostałam zwyzywana, teść uderzył mnie w twarz.Nie chcę więcej takich
        sylwestrów.Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.Jestem myślami z Wami.U mnie
        dom pełen ludzi a ja jestem samotna wśród tłumu.
        • kassienkak1 do ANIK35 31.12.05, 21:46
          Aniku SLE DLA CIEBIE BUZIAKI PEŁNE RADOSC NA NOWY ROK kiss
        • mamaroksany anik35 napisałam na priv-koniecznie poczytaj DZIŚ 31.12.05, 21:48

• roxanna1336 Ja nie jestem sama:)) 31.12.05, 22:15
            Witajcie mamy smile)Ja nie jestem sama , obok mnie śpią moje dzieci smile)Sens mojego zycia i moja radośc smile))Od kiedy trafiłam na forum juz nie czuję się sama , wiem ,że gdzieś w Polsce mam wiele wspaniałych przyjaciólek ,które pomogły mi ,wtedy gdy tego najbardziej potrzebowałam . dzięki Wam przezyłam niezapomniane chwile wruszeń , kiedy łzy same napływały mi do oczu widząc jak czyjeś ręce zapakowały i podarowały Mnie i moim dzieciom wiele wsoaniałych rzeczy , słodyczy i zabawek . Kiedy Mateuszek się rozchorował nie miałam pieniązków aby wykupić leki, poprosiłam o pomoc i nie zostałam z moim problemem sama . Wierzę w to ,że nadchodzący rok będzie lepszy , ,że moja sytuacja poprawi się ,i że będę mogła odwdzięczyć się wszystkim ,którzy mi pomoglismile))Odchodzący rok zacząl się dla mnie brdzo zle ,złamałam nogę , potem musiałam zrezygnowąc z pracy , odebrano dodatki dla samotnych matek i z dnia na dzień z pozycji osoby radzącej sobie dobrze w zyciu ,znalazłam się bardzo niskosad((Mogę się przyznać ze wstydem ,że przez ostatni tydzień ,aby napalić w piecu chodziłam i szukałam wokól sklepów kartonowych pudełek i skrzynek po owocach , ładowałam to na wózek i przykrywałam kocem ,żeby sąsiedzi nie widzieli,co ciągnę do domu. Dziś już jestem szczęśliwa , bo udało mi się załatwić opał smile)Ale wierzcie mi , to było przykre doświadczenie . Wiem ,że większośc z zWAs mieszka w blokach i nie wiecie ,jak zimno jest w domu kiedy nie ma dośc opału....Marzę tylko o tym ,abym w Nowym Roku była zdrowa i dzieci mi nie chorowały a z reszta jakoś sobie poradzę . Jesteście Wspaniałe Mamy Forumowe smile)dziękujemy Wam ,że jesteściesmile))
        • zwiatrem Aniu 35 31.12.05, 22:07
          Aniu - odbierz mój list Słońce moje
          • anik35 Do Wszystkich którzy do mnie napisali 31.12.05, 22:18
            Dziękuje Wam bardzo.Dziękuje za ciepłe słowa. Dobrze, że dzieci zaczynaja
            marudzić.Połoze sie i skończy się ten koszmarny dzień.Niech juz się
            skończy.Życzę Wam wszystkiego tego co najlepsze i dziękuje, że jestescie.
        • foretka Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 31.12.05, 22:19
          Aniusmile Glowa do gory, bedzie lepiej!

Tesc zachowal sie jak cham, maz - no coz, glupi jak to facetwink
          Zrob to co lubisz - zjedz czekolade, wypij drinka, posluchaj ulubionej muzyki,
          moze nawet zapal (choc potepiamwink, wez pachnaca kapiel etc. Uspokoj sie,
          zrelaksuj choc na chwile a potem wez kartke i wypisz co chcialabys osiagnac w
          2006 roku a potem tylko to realizuj!!!smile

Ja taka liste zrobila przed chwila - wyglada calkiem fajnie, zabieram sie od
          poniedzialkusmile

No i dla pocieszenia dodam, ze moj zeszly Sylwester byl gorszy od Twojego...
          Ale robie postepysmile Ten, choc samotny, jest calkiem mily!

Sciskam Cie mocno
    • foretka :-) Dzieki Dziewczyny... 31.12.05, 22:29
      bo dzieki Wam wiem, ze nie jestem sama.

Moc buziakow i najlepszych zyczen
      • babcia_marysia anik35 31.12.05, 22:38

• babcia_marysia Re: anik35 31.12.05, 22:43
          aniu kochana.....jak teść mógł cie tak poniżyć.....ja jestem 30 lat po ślubie i
          zero kłótni z teściami......teść mój ujdzie ale tesciowa to chodzacy
          anioł....ale jezeli teśc by mnie udeżył to nie wachała bym się mu
          oddać...przyjmnij kochana ciepłe słowa odemnie...niech nadchodzacy rok będzie
          lepszy dla ciebie od tego co mija,niech twoje życie zmieni się na duzo lepsze
          pozdrawiam goraco
          Marysia
      • tynaba Ja też dołączam do was 31.12.05, 22:42
        Dziewczyny kochane co prawda nie jestem sama bo z rodzicami a synus juz spij
        to przyłaczam sie do was . I cóz ten sylwester jest znakomity zaraz kłade sie
        do pólnocy spać o pólnocy złoże zyczenia rodzicom a póżniej dalej idę spać smile
        Poprzedni sylwester był koszmarny ja byłam w ciązy a mój mąz nie zważał na to i
        zrobił sobie super impreze ( z duzo iloscia alkoholu , szumu , hałasu i
        narkotykami a potem urzadzał mi przez kolejne 3 dni awanturę , jedna długą
        awanturę no cóz teraz to sielanka smile POzdrawiam i zycze wam Szczesliwego
        Nowego Roku oby wszystko co złe zmieniło sie na dobre
        • bagatelka1 Anik - uśmiech specjalnie dla Ciebie :-) 31.12.05, 23:38
          ... &^*%$^&&$ Jestem zbulwersowana zachowaniem "tescia" uncertain
          Uśmiechnij się na przekór wszystkim i wszystkiemu smile
          Życzę Ci w nowym roczku tylko dobrych i radosnych chwil!!!
          Wszystkim nam tego życzę!!!

Już niedługo wypiję za was lampkę szampana smile)
          • anik35 Re: Anik - uśmiech specjalnie dla Ciebie :-) 01.01.06, 00:02
            Dziękuje Ci bagatelka 1.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Jestes Kochana, że do
            mnie napisałaś.
    • foretka Witamy w 2006 Roku!!! 01.01.06, 00:10
      Wszystkiego co naj... i oby sie spelnilo to, co wymarzone!

Pozdrawiam i ide spacsmile
      • anik35 Re: Witamy w 2006 Roku!!! 01.01.06, 00:12
        Ja tez witam.Nie jestem juz anik 35, ale anik 36- niestety.Całuski.Dziękuje
        Wam, że pomogliscie przetrwać mi ten wieczór.
    • olimey Re: Sylwestrowo - czy ktoras Mama jest tez sama d 01.01.06, 00:26
      WITAM W TYM NOWYM ROKU 2006
      najlepsze życzenia oby nowy był lepszy od starego
      pozdrawiam
      • sylraf do: Anik35 02.01.06, 12:31
        napisałam na privwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka