magda8111989 13.02.06, 13:06 oj kobieto widac ze Ty naprawde nie znasz zycia... jak nie komnentujesz to nie komentuj ! i obys nigdy sie nie znalazla w takiej sytuacji jak ja.Chociasz pewni by Ci sie przydalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany ej, sio na priv z krwawymi jatkami 13.02.06, 13:10 sory Ewela ze właże ci w kompetencje sory vanilka sory..... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: do "KALPA" 13.02.06, 13:21 Magda życzenie twe małopobożne a wiesz, że jak żyjesz tak do siebie ściagasz??jak zyczysz innym tak sama masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: do "KALPA" 13.02.06, 14:22 A becikowe to na co pójdzie...? Postawa roszczeniowa nie jest mile widziana w miejscu, gdzie pomoc jest dobrowolna. Tak naprawdę na tym forum NIC CI SIE NIE NALEŻY. Jeśli by ktoś chciał pomóc, zrobiłby to z dobrego serca. Twoje problemy to nie nasza sprawa. Dołączam do Kalpy, oburzonej tonem wypowiedzi i obecnymi złośliwościami - nawet gdybym mogła nie pomogłam bym... Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa Re: do "KALPA" 13.02.06, 14:42 Wiele razy pomoglam dziewczynom z forum - poszukaj w wyszukiwarce. I pewnie nie jeden raz pomgę. I nikomu źle nie życzę, jednak momentami zdumiewa mnie stawianie sprawy przez różne osoby. Życie mnie nie raz turbowało, dlatego daleka jestem od moralizowania, czy złośliwości. Niech Ci się uda Magdo wszystko w życiu, ale sposób stawiania spraw jest ważny, naprawdę. Nie chcialam Cię zranić. Przepraszam kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: do "KALPA" 13.02.06, 19:45 Wiesz, miałam się powstrzymać się od osobistych refleksji...ale...na tym forum chyba tak roszczeniowo pomocy nie otrzymasz. A to, jak życzysz innym świadczy o Tobie, zatem....jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś