akanter 17.02.06, 14:27 Proszę napiszcie mi proszę jak Wy to robicie ze tak dobrze niektórzy się znacie. Ja jestem tutaj od niedawna i jeśli mogę służe jakimiś radami na Forum i na tym się kończy. /Jak to zrobić żeby się do Was wkupić))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaniliaa1 Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:28 nie trzeb asie wkupywac) wystarczy miec dobre serducho)) Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Vaniliaa mów za siebie!!! 17.02.06, 16:07 Ja to nie trza się wkupywać? Jak to, za darmochę??? Kilka paczek Pampersów, wagon słoików Gerbera, dorzuć jeszcze kilka par butów, kurtkę ciepłą, bluzek kilka, bodziaki, śpiochy mile widziane, rozmiar bez znaczenia (najwyżej tu się przytnie, tam doszyje))) wszystko się przyda) My oko przymkniemy na pewne niedociągnięcia, postawisz kawę z szarlotką i będziesz nasza)) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Re: cruella 18.02.06, 09:35 Dzięki za informację już zaczunam zbierać kaskę na te wszystkie rzeczy)) Jak już paczka będzie gotowa dam znać))) Odpowiedz Link Zgłoś
askakilera Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:30 hej nie martw się ja też jestem tu nowa ale staram się odnależć każdy ma dobre i złe dni ale ogólnie można poznać bardzo fajne mamcie z którymi można się spotykać osobiście całuje i pozdrawiam asia i patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:36 nic sie nie martw..samo z siebie jakos wyjdzie... hmm..wiesz ze ja nawet nie pamietam jak to sie stało ze zaczęłam tak z dziewczynami sie lepiej poznawac ) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Dzięki wielkie 17.02.06, 15:03 Na kontakt osobisty to raczej nie liczę bo mam z moich okolic raczej nie znajdę (jestem z Darłowa) Pisałam juz na róznych forach i znalazła się aż jedna. Ale miło mi będzie jak poznam sie z Wami bliżej chociażby przez internet. Za bardzo narazie nie mogę udzielić jakiejkolwiek pomocy no ale mogę posłużyć radą może i to na coś się przyda. Ale wierzę że kiedyś to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Super!!!!!!!!!!!! tylko że.............. 17.02.06, 15:07 Fajnie tylko że ja tu jestem od pazdziernika 2005 i kompletnie nikogo nie znam ale może jak zrobi się cieplej i wcześniej nie zwariuję)) z tęsknoty to może poznam kilka fajnych osób Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Super!!!!!!!!!!!! tylko że.............. 17.02.06, 15:09 moze w lecie wpadniemy do ciotki to sie spotkamy) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter oooooooooooo super!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:10 super będzie mi bardzo miło i już sie nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: oooooooooooo super!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:12 no do wakacji jeszcze troche czasu ale jakby cos to czuje si ezaproszona na kawe ) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Jasne że..... 17.02.06, 15:14 Jasne ze możesz czuć się zaproszona. Jeśli tylko nie pojedziemy w tym samym czasie w rodzinne strony kawa i ciaaaaachooooo będzie czekało. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Jasne że..... 17.02.06, 15:15 w takim razie ovbviecuje wpasc jak bede w okolicach) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: akanter 17.02.06, 15:20 przepraszam ,ze zapytam...a twoje rodzinne strony to gdzie?...skad pochodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:23 Witamy serdecznie, gdybyś miała jakieś problemy służę pomocą. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
akanter maria-rosa dziękuję bardzo 17.02.06, 15:28 Bardzo dziękuję. Zaczynam czuć się bardziej swojo. A już bałam się że mój post zostanie wykasowany że nie na temat ale pisałam na innych forach z małymi reultatami a tutaj to jakoś miło mi się zrobiło. Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Dolny Śląsk 17.02.06, 15:25 Jestem z Dolnego Śląska mala miejcowość okkolice Jeleniej Góry i Karpacza (Kamienna Góra) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Dolny Śląsk 17.02.06, 15:27 no nie żartuj....ja jestem z Kamiennej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: Dolny Śląsk 17.02.06, 15:28 ale zbieg okoliczności ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Nimożliwe 17.02.06, 15:29 Nie wierzę))))))) a może coś bliżej byś mi napisała Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:32 ))))))) no to zecie sie dobraly))) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:35 kurcze już zgadałam się z facetem ze stanów...mieszkał blisko mnie i chodziliśmy koło swoich domów...teraz ty....to super Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 15:36 czy masz moze gg...napisz jeszcze na jakiej ulicy mieszkałaś Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Jaki ten świat mały 17.02.06, 15:35 jaki ten świat mały co? Trudno mi w to uwierzyć ale miło jest się tak "spotkać" Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Moje GG 17.02.06, 15:39 8536683 a jaki Ty masz numer to może wtedy popiszemy Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 też jestem od kilku dni 17.02.06, 16:03 powiem ci szczerze że na to forum weszłam przypadkowo i bardzo się cieszę.Myślę że również znajdziesz tu znajomych...Z tego co widze już znalazłaś )))))))))) dobrze ci idzie. A teraz uwaga s...ł...o...d...z....ę: )) Fajne babeczki tutaj są! Ja już zdążyłam się przekonać.Może nie tak całkiem chodzi mi o to że w najbliższym czasie otrzymam pomoc (buziale dziekuję),ale o zrozumienie.Naprawdę w życiu liczy się dobre słowo i ta odrobina serdeczności dla drugiego człowieka...To jest bardzo bardzo ważne bo niestety ale zauważam coraz większą znieczulicę na potrzeby człowieka...A najbardziej razi mnie gdy ktoś czuje się lepszy bo ma więcej dóbr materialnych,bo ma lepszy samochód, lepszy dom-możnaby bez końca wymieniać. Ale pamiętajmy "Ten zwycięży kto da drugiemu więcej światła od siebie..." Dobrze że tu jesteście mamy. <<<koniec słodzenia>>> )) dziękuję również za serdeczne przyjęcie mnie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
akanter już poczułam się jak........ 17.02.06, 16:14 między swoimi dziewczyny są naprawdę suuuuuuuuper. Mam nadzieję że tak już zostanie. Wszystkim Wam bardzo bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: już poczułam się jak........ 17.02.06, 18:15 I tak trzymaj, mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo. pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Zostanę 17.02.06, 18:21 Zostanę i to na długo długo dobrze mi tutaj z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: Nietypowe zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 20:07 Hm... a ja jestem na forum prawie 3 lata i przyznam, że czuję się podobnie jak Ty, taka trochę przezroczysta )) ale nie mam do Was żalu, przy takiej ilości osób przewijających się przez forum niektórych naprawdę trudno zauważyć może nie zaglądam tu zbyt często, ale w miarę możliwości pomogłam (mam nadzieję) już kilku mamom i wysłałam conieco i cieszę się że mogę komuś pomóc (chodzi mi konkretnie o "Oddam /Przyjmę") ostatnio codziennie tu zaglądam i patrzę czy nie mam czasem czegoś czego ktoś potrzebuje, sama czasem też coś oferuję. na inne wątki też czasem zaglądam, ale przyznaję że rzadko Jeśli masz ochotę zapraszam na pogaduchy, także inne mamy oczywiście )), zawsze chętnie pomogę (w miarę możliwości), wysłucham i zwyczajnie poplotkuję pozdrawiam wszystkich serdecznie )) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k do maria_rosa ;) 18.02.06, 00:12 hehe no bo Ty to widzisz wszystkich... z racji funkcji oczywiście )) Odpowiedz Link Zgłoś