18.02.06, 10:40
dziewczyny juz nie daje rady z ciemieniucha u Marysi, ani oliwka ani
wyczesywanie nie pomaga doradcie prosze co bedzie dobre a moze któras mamusia
ma jakas masc . Moderatorki przepraszam ze watek umiesciłam na tym forum.
Pozdrawiam Ewelina
Obserwuj wątek
    • askakilera Re: pomózcie 18.02.06, 10:47
      --
      miałam ten sam problem ale pediatra przepisała mi locoid w płynie mała miała
      wtedy 3 tygodnie i po kilku dniach kuracji zniknęła bezpowrotnie a Patryśka
      miała włosy do łopatek jak sie urodziła także nie było to łatwe ale locoid
      pomógł.lek jest na receptę
      pozdrawiam asia i patrysia
      • mamajulitki Re: pomózcie 18.02.06, 11:25
        locoid to steryd i nie powinien byd stosowany u malych dzieci, chyba ze nie ma
        juz wyjscia, po nim wszystko znika, nam pomogla czysta masc cholesterolowa, a
        probowalismy juz wszystkiego,
        Iwona
        • agunek1 Re: pomózcie 18.02.06, 12:55
          A nam pomogła oliwa z oliwek. Na godzinę przed kąpaniem wsmarowałam i nałożyłam
          czapeczkę. Potem wyczesalam. A walczyłam z ciemieniuchą różnymi preparatami
          bardzo długo.
          • tweens Re: pomózcie 18.02.06, 13:39
            ja smarowałam grubą warstwą kremu bambino na 2 godziny przed kąpielą a potem
            wyczesywałam i na noc znów krem bambino.Przeszło po kilku dniach.Dobry jest też
            zwykły olej.Ale koniecznie stosuj przed kąpielą,potem wyczesz i na noc kremem.
    • regisj Re: pomózcie 19.02.06, 19:43
      witaj!! nie smaruj zadnymi sterydami najlepsze jest masło posmaruj kilka razy i
      wyczesuj jest super sparwa i nie szkodliwe pozdrawiam Regina
      • ewelinaszp Re: pomózcie 19.02.06, 19:48
        dziewczyny juz próbowałam wszystkim oliwka masłem kremem oliwa z oliwek i
        niestety nie pomaga tym bardziej ze Marysia ma bardzo długie włosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka