babcia_marysia 21.02.06, 21:14 Czy ma ktoś adres domu dziecka ,który jest pokazany w programie "Kochaj mnie" jest mi bardzo potrzebny...może numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamalgorzata25 przez godzine po emisji programu... 21.02.06, 21:39 ...mozna dzwonic pod nr 0 22 507 02 17. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: przez godzine po emisji programu... 21.02.06, 21:42 dziewczyny pomózcie.......pewna bezdzietna rodzina z Niemiec poprosiła mnie o adres domu dziecka....wiem że jest w polsce multum takich placówek,ale ja chcę podać właśnie ten adres....chcą pomóc to nie widze przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: przez godzine po emisji programu... 21.02.06, 22:41 moze tu cos znajdziesz- tvp.pl/2243.dzialy Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: przez godzine po emisji programu... 21.02.06, 22:48 już znalazłam...wczytałam się mocno w strone internetową programu i znalazłam e-mail do pani redaktor ,która sie zajmuje tym programem...już napisałam maila...teraz pozostało tylko czekać Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: Program.. 22.02.06, 12:22 Szkoda tylko ze potrzeba takich programów by do ludzi dotarło ze sa takie miejsca........... Zastanawiam sie tez czemu tamten dom dziecka jest taki wyjadkowy Jakby nie było u nas jest mase takicvh miejsc-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Program.. 22.02.06, 12:28 Sylwia ...o co ci chodzi....bo nie rozumię......czy znowu robie coś złego....czy w końcu dacie mi spokój......cokolwiek bym nie napisała to spotykam się z krytyką.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: Program.. 22.02.06, 13:17 Nawet mi nie w głowie by uwazac ze to cos złego!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy Cie nie uraziłam i nigdy nie wychodziłam z jakimis wrednymi komentarzami wiec skad takie mysli? Poprostu o domach dziecka wiem wiecej niz mozliwe ze ktokolwiek stad Wścieka mnie ze postawiono na takim swieczniku dom dziecka w którym wszystko jest oki. Jak przeciez sa inne gdzie bardziej dzieci potrzebuja pomocy bo nie maja ogrzac czym budynku,a remont w domu dziecka prowadza sami wychowankowie. Jakby było mało to w niejednym pokoju brakuje szyb i dzieci sa tłoczone do pokoi jak ...nawet ciezko okreslic Moze Sie ktos spytac skad wiem Wiem bo widziałam Babciu chiałabym by moja była tesciowa tak cieszyła sie wnukami Ale poniewaz dzieci powiedzialy jej ze to ona utrudnia im kontakt z ojcem wyrzekła sie ich. "Są ludzie i ludziska.....niestety,czasem nawet taborety" Odpowiedz Link Zgłoś