lizka76 21.03.06, 16:03 Proszę z całego serca o jakąkolwiek pomoc.Idą Święta a ja nie będę miała z czego ich zrobić moim dzieciom.Gdyby ktoś mógłby mi pomóc to byłabym bardzo wdzięczna.Pozdrawiam.Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulala.v Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 16:06 lizka76 napisz skąd jesteś, w jakim wieku masz dzieci, jakie noszą rozmiary ubranek i bucików itd, może któraś mama będzie miała coś co potrzebujesz ale na razie niewiele wiemy o sytuacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lizka76 Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 16:14 Moje dzieci mają 10lat córka i 2 synów 6lat i 4 lata.Nasz stały dochód to zasiłek rodzinny 189zł.miesiecznie.Już wcześniej opisywałam swoją syutację.Otrzymałąm wyniki mam komórki nowotworowe.Leczenie zacznę dopiero jak wyleczę anemie.Mam brać zelazo,witaminy i odpowiednio się odżywiać.W moim przypadku to trudne.Dlatego prosze o jakąkolwiewk pomoc.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala.v Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 16:19 lizka76 prześlij mi proszę swój adres na priv. Teraz co prawda nie mam pieniędzy-sama mam ciężką sytuację- ale postaram sie do świąt wysłać Ci chociaż jakąś mała paczkę, żebyś miała z czego dzieciom zrobić ciasto na święta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 17:13 Witaj, napisz mi proszę swój adres na priva Monika Odpowiedz Link Zgłoś
pablisia Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 17:37 Lizka, napisz mi adres najlepiej na asior71@interia.pl. Pozdrawiam Asia ------- moje skarby Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Do przeczytania 21.03.06, 18:47 Nie wiem co jest prawdą, a co nie. Nie mi to oceniac. Ale osoby chcące pomóc powinny zapoznac się z tymi wątkami, które budzą wiele niejasności co do intencji Lizki. Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=38896956 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=38318363&wv.x=2&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Do przeczytania 21.03.06, 19:56 czajka, właśnie nie tobie oceniać. A jeżeli dziewczyna jest faktycznie potrzebująca to co? jak ma teraz odbudować swój autorytet? jeżeli w ogóle w necie można wogóle liczyć na coś takiego jak autorytet! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Do przeczytania 21.03.06, 21:17 Aga,ja przeciez nie oceniam. Nie napisałam nigdzie co na ten temat mysle,w watku autoski też wolałam sie niewypowiadac. Ale uważam, ze dziewczyny mają prawo wiedziec co Lizka pisze o sobie na ionnym forum. Własnie po to aby mogły zdecydowacczy pisze prawde czy nie. Nikt nie lubi byc oszukany,a tak dziewczyny same zdecydują czy pomoga mimo wszystko. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Zwątpiłam... 21.03.06, 22:04 Po raz pierwszy zwątpiłam w uczciwość osoby proszącej po przeczytaniu wątków z podanych wyżej linków. I czuję się z tym dziwnie. Lizko - nie mogę uwierzyć w tomograficznie wykrytego raka trzustki. Choćbym chciała, to moje doswiadczenie w tej materii temu przeczy. Jeśli tak jest jak piszesz, to poproszę na priva wynik badania (scan dokumentu, albo rozpoznanie wypisane przez lekarza - moze byc po łacinie). W innym przypadku jesteś dla mnie niewiarygodna. I nie chodzi mi o to, że nie potrzebujesz pomocy - tego nie kwestionuję, ale o WIARYGODNOŚć. Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą o co mi chodzi.. Nie chcę nikogo urazić, po prostu zwątpiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicloki Re: Do przeczytania 21.03.06, 22:38 zadalam sobie trud i przeczytalam caly watek. jedyny moj wniosek: gniazdo zmij...... Odpowiedz Link Zgłoś
lizka76 Re: Proszę o pomoc 21.03.06, 22:55 Przykro mi to czytać.Zrobicie jak uważacie nikogo nie zmuszam do pomocy mi ani moim dzieciom.Jak wrócę ze szpitala i wszystko będę wiedzieć na 200% to dam wam znać.Mam nadzieję,że to co dzisiaj usłyszałam od lekarki to jest jedna wielka pomyłka.Jaką miałabym przyjemność wymyślać sobie taką chorobę?Pomyślcie.Już samo to,że jest mi ciężko jest wystarczające.Załamałąm sie słysząc od lekarki,że wszystko wsakzujwe na to,że to nowotwór trzustki.Teraz żałuje,bo nawet jak się mam 200% pewności nie powinno sie pisać takich rzeczy,bo można usłyszeć,że trzeba kogoś uśpić itp.Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mircea wyjaśnienia.. 21.03.06, 23:07 Lizka - nikt na tym forum nie pisał o usypianiu nikogo. Nie myl osób ani wątków. Twoje wypowiedzi są wielce kontrowersyjne, zaś wiele wypowiedzi z Emam było po prostu chamskich. Ale to nie jest sprawa z tego forum i myślę, że to jest temat zamknięty. Tak jak odpisałam Ci na maila - czekam na wyniki Twoich badań. Zbyt wiele mam onkologicznych doświadczeń za sobą, by przełknąć bez wahania Twoje posty. Jeśli tylko otrzymam interesujące mnie wyniki założę osobny wątek, w którym sprawę całą wyjaśnię i tym samym będziesz mogła odbudować w pełni swoją wiarygodność. Uderzyłaś po prostu w mój czuły punkt - ja NIE CIERPIĘ gdy ktoś próbuje grać na uczuciach innych wymyślając sobie choroby (szczególnie nowotworowe). Nie oczerniam Cię i nie linczuję. Po prostu WĄTPIĘ i chciałabym te wątpliwości jak najszybciej rozwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicloki Re: Lizka uszy do gory! 21.03.06, 23:35 poczytaj sobie www.oncology.pl/pokaz.php?artykul=20&dzial=2 a to zdanie: "Chorzy bez przerzutów odległych mogą być kwalifikowani do leczenia radykalnego czyli do leczenia z intencją wyleczenia." powtarzaj w kolko i w kolko az uwierzysz! trzymam za ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
lizka76 Re: Proszę o pomoc 22.03.06, 00:33 Witam ponownie.Tak jak mówiłąm jak będę w 200 % pewna to wyślę ci te wyniki.Jeśli to cię ucieszy. Narazie wiem dokłądnie tyle co powiedziałą lekarka.Dokładnie tak mówiła a resztę to sobie dopiszcie.Są komórki nowotworowe i wszystko wskazuje na to,że to trzustka,ale muszę iść do szpitala,żeby się upewnić dokładnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea wyniki 22.03.06, 00:43 lizka76 napisała: >Tak jak mówiłąm jak będę w 200 % pewna to wyślę ci te > wyniki.Jeśli to cię ucieszy. Lizka - po kruchym lodzie stąpasz.. Ja nie potrzebuję tych wyników, żeby się z nich cieszyć. Jak również nie cieszy mnie cudze nieszczęście, co mi zarzuciłaś w mailu. I sądzę, że gdybys DOKŁADNIE przeczytała moje wypowiedzi, to zrozumiałabyś to bez trudu. Chciałabym zobaczyć te wyniki przede wszystkim dla Twojego dobra, bo to Ty tracisz swą wiarygodność, a nie ja... Czy Ty tego nie widzisz? Czekam więc na wyniki, by rozwiać wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_31 Byłam u Lizki76 22.03.06, 08:47 Więcej informacji w nowym wątku pod taką samą nazwą. Pozdrawiam cieplutko. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga poczytajcie sobie posty umasumak 22.03.06, 15:01 jak diagnozowano jej tatę - na forum emama Odpowiedz Link Zgłoś