agamamaani 10.09.06, 22:07 biustonosze roz. 70c (kilka sztuk - ładne) do tego figi.. odbiór osobisty Warszawa - mokotów - rzeczy nienoszone z metkami - po likwidacji stoiska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agabilinska2 Re: oddam nieużywaną bieliznę - WAWA 11.09.06, 09:10 ja chętnie przyjmęale czy może być wysyłka? pokryje koszty Odpowiedz Link Zgłoś
juleczkakuleczka Re: oddam nieużywaną bieliznę - WAWA 11.09.06, 10:53 ja bym bardzo chętnie przyjęła, ale niestety mieszkam w Lublinie, pokryłabym oczywiście koszty przesyłki, byłabym bardzo wdzięczna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: oddam nieużywaną bieliznę - WAWA 11.09.06, 12:58 bielizna jest wstępnie zarezerwowana dla a_rosinska.. mówię od razu przesyłka nie wchodzi w grę, ponieważ a) 10 dni temu urodziłam synka , b) mam w domu chorą dwulatkę i z nimi nigdzie się nie mogę na razie ruszyć zwłaszcza że nie mam aktualnie nikogo do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczkakuleczka Re: oddam nieużywaną bieliznę - WAWA 11.09.06, 13:15 życzę więc aby bobasek dobrze się chował, a mamusi dużo zdrowia i cierpliwości pozdrawiam, wszystkiego co najlepsze.mama juleczki Odpowiedz Link Zgłoś
marta_19844 Re: oddam nieużywaną bieliznę - WAWA 11.09.06, 14:16 chetnie ptzyjme jestem z warszawy mioge odebrac Odpowiedz Link Zgłoś