l.e.a kolejny sms od Pani Goli 16.12.06, 16:10 Nie mam piojecia jakie paczuszki dotarly i od kogo dostalam tylko podziekowania dla osob, ktore przyslali dla dzieci cudowne zabawki - DZIEKUJE BARDZO lea Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 mamamon 16.12.06, 19:02 potwierdzam,paczka dotarła, Święty Mikołaju ogromnie dziękuje w imieniu dzieci,prezenty aż do gwiazdki pozostaną tajemnicą,także ten bardzo wyjątkowy i niespodziewany,bardzo,bardzo dziękuje ania Odpowiedz Link Zgłoś
klucha102 paczka dla Patryczka dotarła:) 16.12.06, 22:41 dostarczona została 11.12.2006 bardzo dziękuję w imieniu patryczkaduże gorace buziaki za okazane serduszkodla p.Moniki Odpowiedz Link Zgłoś
dudusiam Re: Witam, tabela z dziećmi i Mikołajami 16.12.06, 22:45 witam...widziałam tabelkę jednak nie wiem jak się zalogowac itp...nie mam teraz czasu na myślenie ...jutro pokombinuję...widziałam jednak, żepozostał bez mikołaja 13 letni Mateusz z Turczyna...mogę być jego mikołajem ? aż się wzruszam gdy to pisze...nie chciałabym żeby tak sam tak tkwił... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 paczka dla Szymonka Śremskiego wysłana dziś 17.12.06, 00:10 priorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
morgit Re: Otrzymałam prezencik dla córeczki od Ewy06 17.12.06, 21:12 Spowiadam sie i ja - paczki dla Milenki, Paulinki i Asi wyslane (widzialam, ze sion2 potwierdzila, ze do Milenki juz doszlo), czekam na reszte potwierdzen. Paczke dla synkow redudek wrecze osobiscie w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Paczuszka dla Agatki i Krzysia dotarła 18.12.06, 12:40 Chcialam podziekowac i poinformowac o dotarciu paczuszki. Do Mikołaja juz wysłałam informacje o dotarciu paczuszki. DZIEKUJE Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
malgog rodzina Śremskich - kolejne paczki dotarły 18.12.06, 15:14 dotarła paczka dla Adriana (od mimi282) i dla Kasi (od Eluszek, happy_ela) dzieciaki dziękują bardzo gorąco )))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgog rodzina Śremskich - zły numer telefonu 18.12.06, 15:20 jeszcze jedna sprawa... papużka rozsyłała swojego czasu "Mikołajom" adres p. Bożeny wraz z numerem telefonu dane te trafiły też do mnie, ale miałam je również od payuty chciałabym zwrócić uwagę, że w numerze telefonu ROZSYŁANYM PRZEZ PAPUŻKĘ BYŁ BŁĄD pod podanym przez Arletę numerem odbiera facet z Częstochowy wiem, że odebrał już kilka telefonów do p. Bożeny Jeśli osoby wysyłające paczki dla rodziny p. Bożeny chciałyby skontaktować się osobiście z Nią i dzieciakami - mogę przesłać na priv prawidłowy numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: rodzina Śremskich - zły numer telefonu 18.12.06, 18:58 Przepraszam ale ja tylko na specjalna prosbe naszej Moderatorki wyslalam e-mail od payuty-tylko taki namiar posiadalam i tez sie na niego nie moglam wowczas dodzwonic, wowczas abonenent byl poza zasiegiem Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: rodzina Śremskich - zły numer telefonu 18.12.06, 21:50 Ależ Arletko ja nie tytułem jakiegokolwiek wyrzutu wobec Ciebie w rozesłanym przez Ciebie emailu był czeski błąd (zamiast zera w numerze powinna byc inna cyfra) poczatkowo sama kilkakrotnie próbowałam dzwonic na numer z Twojego maila i kiedy facet z Częstochowy miał mnie juz dosyć zaczęłam porównywać numer z numerem podanym przez Payutę i ...znalazłam różnice to tak gwoli wyjaśnienia chciałabym tylko dodać, że paczki idą potwornie długo moja wysłana 7 dni temu jeszcze nie dotarla do p. Bożeny zresztą wysłana priorytetem w poniedziałek do arweny dotarła...w piatek dla wyjasnienia obie mieszkamy w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
aga3033 paczki dotarły 18.12.2006 18.12.06, 19:54 18.12.2006 dotarły paczki dla Rafałka i Paulinki Korkosz oraz Adelki Konik.serdeczne podziekowania dla khaldum i tobie arweno. Odpowiedz Link Zgłoś
amira_eg Re: Paczka doszla 18.12.06, 20:38 Paczka do Mateusza Turczyn doszla 16.12.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Piotrus syn Ewy06 i Arek Pawlus - dzis wyslane 18.12.06, 21:05 priorytetem. Piotrus nr nadania: 00 15900773 3 74933620 5 Arek: 00 15900773 3 32387831 2 Dla dzieci z Jezioran (zgloszone przez Age1309) jutro pojdzie kurierem (na 99%). Pozdrawiam cieplo ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
munay poszła paczka dla dzieci niespodziewanki 19.12.06, 10:09 18-tego wysłałam priorytetem paczkę z prezentami dla Michała i Anny Marii, dzieci Niespodziewanki. pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
munay Doszła paczka dla dzieci niespodziewanki!!! 21.12.06, 16:17 Dzisiaj doszła paczka dla niespodziewankowych dzieci!!!! Ale się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewanka Re: Doszła paczka dla dzieci niespodziewanki!!! 22.12.06, 09:47 Munay bardzo dziękuję że zamieściłąś tu tą informcję , wczoraj całkiem zapomniałam o tym miejscu. Bardzo dziękuję za prezenty dla moich dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sion2 dostalam paczke od kreska7211... 19.12.06, 12:01 wspanialą, obfitą, spełniającą marzenia.... wszystkim dzieciom z akcji zycze TAKIEGO mikolaja )))))! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re: Witam, tabela z dziećmi i Mikołajami 19.12.06, 13:30 W różnych odstępach czasu ale dotarły do nas paczki od: Scalaczek/Justyna Furgał, Cysia b., Madzia.k. Za wszystkie podziękowałam osobiście w mailach ale chciałabym jeszcze raz tutaj napisać, że bardzo ale to naprawdę bardzo dziekuję za to, że moje dzieci będą miały prezenty pod choinką. Ucieszą się niezmiernie a ja już się nie mogę doczekać ich radości. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 dziękuje w imieniu Paulinki 19.12.06, 17:03 pani o nicku morgit pianinko śliczne napewno paulinka sie ucieszy! życzę wesołych i zdrowych świąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Otrzymałam prezenty od Morgit :) 19.12.06, 19:50 super są,napewno się chłopcy ucieszą ) Dziekuje Małgosiu Odpowiedz Link Zgłoś
azuk00 Re: Witam, tabela z dziećmi i Mikołajami 19.12.06, 22:16 dzis dostarczone- dotachane- bo wielkie paki będą. i schowane głęboko. a teraz ćwiczę silna wolę aby do Wigilii z tym doczekać Arleta, Marta- DZIęKUJę. Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Wczoraj 19.12 wyslane kurierem do Jezioran - p.Zuk 20.12.06, 10:55 Dzisiaj powinno byc Pozdrawiam cieplo ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki paczuszki wyslane 20.12.06, 13:33 we wtorek i srode priorytetem, chcialam zeby byly akurat pod choinke) caluski Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
cota moja paczka doszła! 20.12.06, 18:27 do Kamilki Kwiatek - mam potwierdzenie od agunek1, uffff, tydzień temu wysyłałam inną paczkę i zaginęła, więc miałam lekkiego "stresa" Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: moja paczka doszła! 20.12.06, 18:33 cota, niestety przed świętami nawet priorytet idzie trochę wlniej. Ja już drugi dzień czekamna paczkę wysłaną kurierem, a wiem że wczoraj już była w magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Rodzina Śremskich 21.12.06, 12:43 Pragnę poinformować, że doszły paczki dla wszystkich ośmiorga dzieciaków !!!!!! moja też wszyscy Mikołajowie dostaną kartki z podziękowaniem od p. Bożeny w sprawie prenumeraty - zapomniałam zapytać zadzwonię po Świętach i dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Paczka dla dzieci Pana Edwarda. 26.12.06, 19:55 Paczka z zabawkami i słodyczami dotarła mam potwierdzenie od Pana Edwarda (podczas rozmowy telefonicznej) + otrzymałam kartkę świąteczną z podziękowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia a ja sie martwie o paczke dla Sebastiana.. 28.12.06, 14:49 wyslana grubo przed Swietami,ale nasza poczta nie mogla podac terminu,kiedy dojdzie..Przykro jesli jeszcze jej u niego nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Paczka dla Tynaby 31.12.06, 12:26 Wysłałam paczkę dla Tynaby i paczka doszła. Potwierdzam. Przepraszam, że robię to tak późno, ale ja zapomniałam o tym potwierdzeniu tu na forum. Ale nie martwcie się-paczkę wysłałam na samym początku grudnia więc doszła bezproblemowo) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Paczka dla Tynaby 02.01.07, 21:10 Arwena do Ciebie też napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś