Dodaj do ulubionych

Oddam ubranka

IP: *.* 02.11.02, 12:58
Tak jak w temacie. Nie są to ubranka firmowe. Sama je dostałam i chciałabym przekazać mamie potrzebującej. Są w rozmiarze od 56-74 cm. Jestem z Poznania, mogę wysłać.Pozdrawiam.asik.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika22 Re: Oddam ubranka IP: *.* 02.11.02, 13:16
      Chętnie przyjmę od ciebie te ubranka. Nie dla siebie ale dla znajomych. Spodziewają się dziecka, to ich pierwsze ale niestety nie stać ich. Mieszkają w jednym małym pokoiku, a to jeszcze ciąża zagrożona i dużo pieniędzy idzie na leki.Sama mam dwoje i wiem jak to jest, tylko,że swoje ubranka już oddałam. Pozdrawiam. Odpisz tutaj lub na: Doman0@poczta.fm
      • Gość: Monika22 Re: Oddam ubranka IP: *.* 06.11.02, 19:27
        Czy te ubraqnka jeszcze aktualne. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam.
    • Gość: joannaw Re: Oddam ubranka IP: *.* 06.11.02, 10:38
      witaj!!!jestem z Poznania w kwietniu oczekuje bobaska moj narzeczony jest nauczycielem wiec na nowe ubranka nas nie stac a juz chcialabym zaczac kompletowac to co jest potrzebnejeli Twoja oferta jest jeszcze wazna prosze o kontaktzuziaa@pf.plAsik napisała/ł:> Tak jak w temacie. Nie są to ubranka firmowe. Sama je dostałam i chciałabym przekazać mamie potrzebującej. Są w rozmiarze od 56-74 cm. Jestem z Poznania, mogę wysłać.> Pozdrawiam.asik.Asik napisała/ł:> Tak jak w temacie. Nie są to ubranka firmowe. Sama je dostałam i chciałabym przekazać mamie potrzebującej. Są w rozmiarze od 56-74 cm. Jestem z Poznania, mogę wysłać.> Pozdrawiam.asik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka