Dodaj do ulubionych

ODDAM i PRZYJMĘ

IP: *.* 10.01.03, 17:03
1. Sukieneczka letnia(74-80 cm) kolor granatowa z biało-czerwonymi kwiatuszkami . Materiał podobny do sztruksu, wiązana z tyłu.2. Spodenki letnie szczupłe(86-74) w różowo-białą pepitkę na szelki3. Kurtka wiosenna fioletowa z kapturem i dwoma kieszonkami.(92cm) Ma naszywki z przodu serduszko z tyłu Traktor z przyczepą. Kaptur obszyty futerkiem ale kurtka nadaję się nadaje się raczej na wiosnę- mało ocieplana4. Szara sukieneczka z długim rękawkiem (68-74cm) Ma podszewkę, wyszyte kaczuszki biały kołnierzyk, mankieciki5. Bluza polarowa (68-74 cm)z podszewką kolory jesieni w paski pionowe, kieszonka z przodu, kurtka zapinana na ekspres z tyłu łącznie z kapturkiem. Wygląda jak kaftanik niemowlęcy.Wszystkie rzeczy są raczej na szczupłe bąble. Z wyjątkiem pozycji 1 i 2.w ZAMIAN CHCĘ 4 PARY RAJTUZ NA WZROST 92-98
Obserwuj wątek
    • Gość: ksokun Re: ODDAM i PRZYJMĘ IP: *.* 10.01.03, 19:53
      Z szczerą chęcią przyjmę oferowane rzeczy w zamian za rajstopki i pokryję koszty przesyłki. Proszę o kontakt ksokun@wp.plPozdrawiam Kasia Sokun
    • Gość: mama2000 Re: ODDAM i PRZYJMĘ- oddane IP: *.* 12.01.03, 11:07
      Bardzo jestem Ci wdzięczna za odpowiedź, szkrab ten z tego co mi wiadomo nosi ciuszki z rozmiaru od 76-104 cm. Niestety nie jestem z Warszawy, ale z całego serca proszę cię o przesyłkę pocztą na mój koszt. Po cichutku liczę że się na to zgodzisz, ale proszę o maila z info. Pozdrawiam Kasia Sokun82-400 SztumSienkiewicza 36d/2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka