Gość: Patyk IP: *.* 01.03.03, 21:29 Mam do oddania ok. 20 sloiczkow z roznorakim jedzeniem: zupki, deserki, muesli - Hippa, Bobovity i Gerbera. Glownie jest to jedzonko od 10 m-ca.Pozdr,Patyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamamisi Re: Oddam sloiczki - W-wa IP: *.* 01.03.03, 21:34 jeśli zechcialabyś je wszystkie wysłać w jednej paczce zwrócę oczywiśćie koszta przesylki ,będę bardzo wdzieczna !. mieszkam w swinoujsciu adres podam ci przez telefon.091 321 94-15. jakby co to dziękuję .mama michalinki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Oddam sloiczki - W-wa - do mamymisii IP: *.* 01.03.03, 22:06 Wydaje mi sie, ze przesylka ze sloiczkami kosztowalaby wiecej niz sama wartosc sloiczkow (ze wzgledu na wage). Poza tym Magda zglosila sie do mnie wczesniej, tylko ze wyslala najpierw maila na priva, a potem posta na forum.Tak wiec, przepraszam, ze nie Ty dostaniesz sloiczki.Pozdr,Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziar Re: Oddam sloiczki - W-wa IP: *.* 01.03.03, 21:50 Mieszkam w Warszawie, a konkretnie na Bemowie i byłabym bardzo wdzięczna za te jedzonko, bo cienko ostatnio przędziemy, a Tosia ma oooogromny apetyt.jeśli jest to aktualne proszę o kontakt tel (nr podałam na priva), bądź o namiary tel na mag1709@interia.plMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Oddam sloiczki - W-wa - nieaktualne IP: *.* 01.03.03, 21:59 Mieszkam w Warszawie, a konkretnie na Bemowie i byłabym bardzo wdzięczna za te jedzonko, bo cienko ostatnio przędziemy, a Tosia ma oooogromny apetyt.jeśli jest to aktualne proszę o kontakt tel (nr podałam na priva), bądź o namiary tel na mag1709@interia.plMagda Odpowiedz Link Zgłoś