Gość: FASOL IP: *.* 04.03.03, 12:03 Jeśli karmisz swoje dziecko produktami z Nestle dardzo proszę o przesłanie mi kodów kreskowych z opakowań.DZIEKUJE ADRES WYŚLĘ NA MAILA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ifona Re: przyjmę kody IP: *.* 04.03.03, 12:26 fasol,nie wiem, czy ktoś Ci prześlę, ze względu na możliwość zakupów w sklepiku niebieskiego misia za kody, sama zbieram na jakiś bajerekpozdrawiamiffona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FASOL Re: przyjmę kody IP: *.* 04.03.03, 12:56 Iffona wiem o sklepiku niebieskiego misia.Myślę że są osoby które się w takie rzeczy nie baeią.Ja ma świra na punkcie konkursów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ifona Re: przyjmę kody IP: *.* 04.03.03, 15:22 fasol,hehe to tak jak ja, po ostatnim konkursie z nestel, kiedy się conieco wygrało, zbierałam wszystkie opakowania po mleku na wszelki wypadek, i tak oto dzis mam 28 kodów, w sklepiku podoba55ja mi sie jedynie koszulka i chustka na głowęi mam zamiar je dostać, brakuje jedynie dwóch kodów...pozdrawiamiffona Odpowiedz Link Zgłoś