IP: *.* 24.03.03, 14:29
Bardzo przepaszam i proszę sie nie gniewać , że tak proszę , ale nasza Basia bardzo potrzebuje buciki . To są jej pierwsze buciki. Będzie jej zimno w nózki , bo musimy jeździć na spacerki spacerówką.A nasza Basia jest już za duża na gondolę . Jeżeli ktoś może nam pomóc - będę ogromnie wdzieczna !!!Długość nóżki Basi - 14 cm.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiah Re: buciki IP: *.* 24.03.03, 15:19
      podaj mi swój adres.... i wiek Basi... (czy to powinny być "19"?) Jeśli tak, to będę coś dla Ciebie miała (ale mam buciki po chłopcach, a nie dziewczęce)....
    • Gość: gosiah Re: buciki IP: *.* 25.03.03, 10:00
      Papużko, tak sobie właśnie patrzę na linijkę i na te owe 14 cm... i jakoś nie wiem jak to możliwe, bo jak napisałaś na priv Basia ma 8 m-cy... mój Patryk ma prawie 12 i ma mniejszą nóżkę, no i buciki są mniejsze (jak napisałam mam rozm. 19). Czy mogłabyś zmierzyć stópkę jeszcze raz? Jakiego wzrostu jest Basia? Może masz po prostu dużą córeczkę i stąd te różnice rozmiarów... Najlepiej będzie jak zmierzysz ją jakimś patyczkiem od piętki do największego palca, a dopiero potem przyłożysz go do linijki... Czekam na maila, bo jest jeszcze jedna chętna mama... Gosiah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka