kapselek1 01.10.03, 17:41 Ja też posiadam kupon na 100zł rabat w sklepach Chicco. Czy ktoś preferuje? Jeśli tak,proszę o kontakt na forum lub mojego mail'a. Pozdrawiam.OLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala2002 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam 01.10.03, 17:52 witam chętnie przyjmę kupon monika agent0071@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
idaro Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam 02.10.03, 00:05 Dziewczyny, chcialabym sie dowiedziec, jaki jest haczyk w tym kuponie. Czy trzeba kupic cos za 800 zlotych, zeby wykorzystac kupon? To moja hipoteza Jesli nie, to ide do kiosku. Prosze o wyjasnienie. Anita Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam 02.10.03, 07:56 Witaj Anito!!! Już pędzę z wyjaśnieniem... Kupon możesz wykorzystać przy zakupie np.wózka,fotelika,czy innych tego typu akcesoriów objętych promocją.Jeśli więc kupisz wózek,który kosztuje np.750zł,to dostaniesz 100zł rabatu Pozdrawiam.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z 'Dziecka'!!! - oddam 02.10.03, 09:11 Czesc Olu! Jesli kuponik nadal aktualny i mozna go zrealizowac na zakup krzeselka chicco mamma to ja bym byla bardzo chetna. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Ola K. Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - do Oli K. 02.10.03, 09:23 Witaj Olu! Kupon można zrealizować na zakup wymienionego przez Ciebie krzesełka.A czy kupon jest jeszcze aktualny,to dam Ci znać za jakiś czas - czekam na wiadomość od jednej emamy. Pozdrawiam.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z 'Dziecka'!!! - do Oli K. 02.10.03, 09:28 OK. Czekam na wiadomość. Pozdrawiam serdecznie. Ola K. Odpowiedz Link Zgłoś
epaula1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam- ja też!!! 02.10.03, 12:40 Hej! A ode mnie nie chcecie, ja też nie dam rady wykorzystać tego kuponu i chętnie go komuś wyślę!!! Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam -do Oli K. 02.10.03, 16:29 Olu!!! Napisałam mail'a na skrzynkę gazetową - sprawdź! Pozdrawiam.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam- do Oli K. 02.10.03, 21:09 Olu!!! Jesteś nadal chętna na ten kupon? Daj znać na konto gazetowe. Pozdrowionka.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam- do Oli K. 03.10.03, 09:56 Posłałam maila do Ciebie z moim adresem. Gdyby nie doszedł to daj znać na priva: ok2604@poczta.fm bądź gg: 2160907. Pozdrowionka ze Śląska. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam 03.10.03, 10:01 A tak na marginesie, dziewczyny skąd macie takie kupony? Bo przyznam szczerze, że ja się na coś takiego jeszcze nie natknęłam. A czy te kuponiki można przy zakupie sumować? Czy przy jednym zakupie można zrealizować tylko jeden kuponik? Ola K. Odpowiedz Link Zgłoś
kapselek1 Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam -do Oli K. 03.10.03, 10:16 Olu! Właśnie zaadresowałam kopertę do Ciebie.Jeszcze dziś wyśle Ci ten kupon. W odpowiedzi na Twoje pytanie: kupon był w ostatnim numerze "Dziecka".A co do sumowania,to nie wiem dokładnie,ale podejrzewam,że raczej nie można tego robić.To nie byłby problem,żeby zdobyć np.8 takich kuponów,pójść do sklepu Chicco i wybrać sobie wózek - za darmo!Oni raczej na taki układ nie idą - to byłoby nieopłacalne. Pozdrawiam.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z "Dziecka"!!! - oddam -do Oli K. 03.10.03, 10:34 Witaj! Pewnie masz rację. Byłam poprostu ciekawa. Będę w takim wypadku czekać na przesyłkę od Ciebie, za którą bardzo serdecznie Ci dziękuję. Jak tylko dojdzie zaraz namawiam męża na zakupy w sklepie dziecięcym i zakup chicco mamma dla naszego Mateuszka. Ale się brzdąc ucieszy. Pozdrowionka Ola Odpowiedz Link Zgłoś
danielladevon Re: kupon z 'Dziecka'!!! - oddam -do Oli K. 03.10.03, 16:32 OLU!!!!! Jesteś może przy komputerze? Jeśli tak to daj znak na forum albo jesli masz gg to na gg - 2160907. Ola Odpowiedz Link Zgłoś