truskawkam73 02.11.03, 09:28 przyjmę ) zbieram na spodenki dla mojego Kacperka ) W razie czego mogę przysłać kopertę ze znaczkiem. Pozdrawiam cieplutko Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamamamama Re: etykietki z gerbera-do truskawkam.. 02.11.03, 10:58 Truskawkam!!! A ile ci potrzeba ?? Ja tez zbieram , ale juz nazbieralam na kamizelke , spodnie i zabawke , a moja corcia non stop zajada Gerberki to moge Ci wyslac kilka ) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: etykietki z gerbera-do truskawkam.. 02.11.03, 11:57 Droga mamo, przyjmę z wielką wdzięcznością tyle ile zdecydujesz się oddać Na razie mam 3 z soczków, zupek mały nie jada, raz dałam mu spróbować Gerbera i pluł ze wstrętem ) Teraz gotuję sama. Pozdrawiam serdecznie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 02.11.03, 11:51 Dziękuję serdecznie Kuponu nie potrzebuję, ponieważ wydrukowałam sobie z internetu, mam nadzieję, że będzie respektowany Pozdrawiam cieplutko Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia Re: etykietki z gerbera 02.11.03, 20:56 jakie to mają byc etykietki obojęnie jakie czy z jakiś specjalnych opakowaN ania Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 09:08 Mamokubusia Etykietki mają być z produktów Gerbera, czyli z deserków, obiadków, soczków itp. )) Mój maluch obecnie tylko soczki pija i to jeden na trzy dni mu wystarcza, tak, że ciężko skompletować większą ilość Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 12:11 ja tez bym prosila o etykietki, bo moja tez pije tylko soczki. nawet jej pomagam zeby etykietek wiecej bylo. bardzo chcialam torbe, ale nie uzbieralam. moglabym nawet te etykietki odkupic. pozdrawiam kasia, mama Nisi katse@eko.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
glodi1 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 16:03 Cześć! Ja zbieram etykietki z Bobo Fruta aby dostac kocyk, ale mam też kilka etykietek z Gerbera. Może jak masz też etykietki z Bobo Fruta to się wymienimy? Chyba jesteś z Krakowa - tak jak ja. Mamy chyba dzieci w tym samym wieku - może się kiedyś spotkamy? Napisz na adres gazetowy w jakiej okolicy Krakowa mieszkasz. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
lala2002 ja zamienie sie na etykietki bobofrut na gerbera 03.11.03, 16:18 ja z chęcią zamienie sie. ja mam etykietki bobofruta a w zamian chciałabym gerbera agent0071@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia Re: etykietki z gerbera do truskaweczki 03.11.03, 18:24 mój mały pożera dużo słoiczków czy to są jakieś specjalne etykietki promocyjne? jutro jadę na zakupy to kupię jakieś gerbery i prześlę etykietki ania_kuba@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 19:18 Mamokubusia Tak, jak napisałam już wyżej, trzeba przesłać etykietki obojętnie czy z zupki, czy deserku czy soczku, aby dostać polarkową kamizelkę, spodenki i coś tam jeszcze )) Na każdą z tych rzeczy potrzeba 20 etykietek, a jak już wspomniałam, mój Kacperek nie lubi zupek tej firmy, pija soczki, ale jeden na trzy dni, tak więc trudno nam skompletować całość ) Polecam się łaskawej pamięci, jeśli zechciałabyś odstąpić etykietki Mogę przesłać kopertę ze znaczkiem. Pozdrawiam cieplutko Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia Re: etykietki z gerbera 05.11.03, 18:30 witaj mam tylko 4 etykietki bo nic fajnego nie było do jedzonka dla kubusia tej firmy szkoda ze hipp nie robi promocji do kiedy jest ta promocja bo moge Ci przesłać te 4 albo jeszcze poczekać i przesłać więcejpozdrawiam prosze o kontakt na priva ania_kuba@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś