Dodaj do ulubionych

etykietki z gerbera

02.11.03, 09:28
przyjmę smile) zbieram na spodenki dla mojego Kacperka smile) W razie czego mogę
przysłać kopertę ze znaczkiem. Pozdrawiam cieplutko Monika
Obserwuj wątek
    • barrtis Re: etykietki z gerbera 02.11.03, 09:35
      mam ale kupony
      • mamamamamama Re: etykietki z gerbera-do truskawkam.. 02.11.03, 10:58
        Truskawkam!!!
        A ile ci potrzeba ??
        Ja tez zbieram , ale juz nazbieralam na kamizelke , spodnie i zabawke , a moja
        corcia non stop zajada Gerberki to moge Ci wyslac kilka smile)
        • truskawkam73 Re: etykietki z gerbera-do truskawkam.. 02.11.03, 11:57
          Droga mamo, przyjmę z wielką wdzięcznością tyle ile zdecydujesz się oddać smile
          Na razie mam 3 z soczków, zupek mały nie jada, raz dałam mu spróbować Gerbera
          i pluł ze wstrętem smile) Teraz gotuję sama. Pozdrawiam serdecznie Monika
      • truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 02.11.03, 11:51
        Dziękuję serdecznie smile Kuponu nie potrzebuję, ponieważ wydrukowałam sobie z
        internetu, mam nadzieję, że będzie respektowany smile Pozdrawiam cieplutko Monika
    • mamakubusia Re: etykietki z gerbera 02.11.03, 20:56
      jakie to mają byc etykietki obojęnie jakie czy z jakiś specjalnych opakowaN
      ania
    • truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 09:08
      Mamokubusia smile Etykietki mają być z produktów Gerbera, czyli z deserków,
      obiadków, soczków itp. smile)) Mój maluch obecnie tylko soczki pija i to jeden na
      trzy dni mu wystarcza, tak, że ciężko skompletować większą ilość smilePozdrawiam
      Monika
      • katse Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 12:11
        ja tez bym prosila o etykietki, bo moja tez pije tylko soczki. nawet jej
        pomagam zeby etykietek wiecej bylo.
        bardzo chcialam torbe, ale nie uzbieralam.

moglabym nawet te etykietki odkupic.

pozdrawiam

kasia, mama Nisi

katse@eko.org.pl
    • glodi1 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 16:03
      Cześć! Ja zbieram etykietki z Bobo Fruta aby dostac kocyk, ale mam też kilka
      etykietek z Gerbera. Może jak masz też etykietki z Bobo Fruta to się wymienimy?
      Chyba jesteś z Krakowa - tak jak ja. Mamy chyba dzieci w tym samym wieku - może
      się kiedyś spotkamy? Napisz na adres gazetowy w jakiej okolicy Krakowa
      mieszkasz.
      Pa.
      • lala2002 ja zamienie sie na etykietki bobofrut na gerbera 03.11.03, 16:18
        ja z chęcią zamienie sie. ja mam etykietki bobofruta a w zamian chciałabym
        gerbera
        agent0071@wp.pl
    • mamakubusia Re: etykietki z gerbera do truskaweczki 03.11.03, 18:24
      mój mały pożera dużo słoiczków
      czy to są jakieś specjalne etykietki promocyjne?
      jutro jadę na zakupy to kupię jakieś gerbery i prześlę etykietki
      ania_kuba@wp.pl
    • truskawkam73 Re: etykietki z gerbera 03.11.03, 19:18
      Mamokubusia smile Tak, jak napisałam już wyżej, trzeba przesłać etykietki
      obojętnie czy z zupki, czy deserku czy soczku, aby dostać polarkową kamizelkę,
      spodenki i coś tam jeszcze smile)) Na każdą z tych rzeczy potrzeba 20 etykietek,
      a jak już wspomniałam, mój Kacperek nie lubi zupek tej firmy, pija soczki, ale
      jeden na trzy dni, tak więc trudno nam skompletować całość smile) Polecam się
      łaskawej pamięci, jeśli zechciałabyś odstąpić etykietki smile Mogę przesłać
      kopertę ze znaczkiem. Pozdrawiam cieplutko Monika
    • mamakubusia Re: etykietki z gerbera 05.11.03, 18:30
      witaj mam tylko 4 etykietki bo nic fajnego nie było do jedzonka dla kubusia
      tej firmy szkoda ze hipp nie robi promocji
      do kiedy jest ta promocja bo moge Ci przesłać te 4 albo jeszcze poczekać i
      przesłać więcejpozdrawiam
      prosze o kontakt na priva
      ania_kuba@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka