kelebek-1 03.01.10, 11:02 Czy sa tu jakies mamy z Malego Kacka? Ja dopiero niedawno sie tu przeprowadzilam i mam wrazenie, ze w tej okolicy nie ma gdzie pojsc z dzieckiem... nie ma zadnego placu zabaw ani parku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka_30 Re: Mamy z Malego Kacka 04.01.10, 09:00 Zależy gdzie mieszkasz dokładnie na tym Kacku, ale jak coś to mają nawet fajny plac zabaw pod lasem za ulicą Radomską, mniejszy przy centrum kultury na Łowickiej ale tam nie byłam. Gorzej z parkiem , zostają spacerki po lesie, ale tak jak pisałam to zależy, z której części Kacka jesteś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kelebek-1 Re: Mamy z Malego Kacka 05.01.10, 10:58 Spojrzalam na mape i dopiero teraz zobaczylam jaki ten Maly Kack duzy Ja to tak mnie wiecej posrodku mieszkam... na ul.Olgierda. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_30 Re: Mamy z Malego Kacka 06.01.10, 08:37 No to ul. Ogierda akurat nie ma zbyt ciekawej perspektywy aby dostać się na jakiś plac a tym bardziej park. No coż zostaje albo zjechać do Orłowa na Plac Górn. albo podjechac na górę na Karwiny. Jak byś miała więcej czasu i chęci na spacer to polecam ten plac za ul. Radomską pod samym lasem (cicho i spokojnie, ogrodzony), tylko kawałek trzeba sie przejść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka-non Re: Mamy z Malego Kacka 06.01.10, 11:30 witam, Olgierda jest dłuuuga, po drugiej stronie Wielkopolskiej na ulicy Druskiennickiej (?) jest mały, ale sympatyczny placyk zabaw, polecam, jak sie ociepli... Odpowiedz Link Zgłoś