hanya00 12.10.04, 00:55 czy mial ktos do czynienia z tym neurologiem dzieciecym?kolezanka mi go polecila ale moze jest jeszcze ktos lepszy.dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: dr Pienczk 12.10.04, 10:36 Bardzo miły starszy Pan ) chodziłam do neurologa z synkiem (na skierowanie do przychodni) i raz trafiłam na niego (miał zastępstwo) . Jako lekarz został mi polcony przez dr Folwarskiego - normalnie przyjmuje prywatnie w Gdyni - wizyta rok temu 80 zł . pozdrawiam renik Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dr Pienczk 12.10.04, 12:48 dziekuje bardzo.a jako fachowiec jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: dr Pienczk 12.10.04, 16:46 Został mi polecony jako dobry fachowiec przez innego lekarza - Ja na szczęście nie musiałam tego sprawdzać osobiście - byłam tylko na kontrolnej wizycie zaleconej duużo wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dr Pienczk 12.10.04, 19:08 dzieki.tez mam igorka ale prawie 8 miesiecznego Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: dr Pienczk 19.10.04, 15:18 Bardzo dobry, jeden z najlepszych neurologów dziecięcych w Gdańsku. Dokładny przy badaniu, miły i przyjazny dla dziecka, szczegółowo tłumaczy, co robi przy dziecku w bieżącej chwili i wyjaśnia wątpliwości. Polecam mimo, że nie jest tani (120 pln wizyta domowa parę miesięcy temu). Kasia z Maxem (5 miesięcy i 5 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dr Pienczk 20.10.04, 15:46 dzieki.bylam juz,faktycznie dobry ale my zaplacilismy 100 zl.czyzby cennik byl ruchomy) Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: dr Pienczk 26.10.04, 14:39 Nie, nie, wszystko sięzgadza. Napisałam trochę niejasno: pisząc "wizyta domowa" miałam na myśli wizytę Pana dr u mnie w domu Pozdrawiamy Kasia i Max Odpowiedz Link Zgłoś