gosiaaa 13.01.05, 19:16 Witam , mamy z Gdyni moze macie jakiegos dobrego pediatre. Prosze propozycje....???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_lidki Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 13.01.05, 22:14 Sama bym takiego chciala, ale chyba nie ma idealnego pediatry, ja chodze do pediatry ktora mnie leczyla jak bylam mala, potem mojego syna i teraz moja Lidke. Jak narazie nei bylo potrzeby konsultowac sie z innym pediatra, wiec nadal przy niej pozostane. Ma swietne podejscie do dzieci aaaaaaaa, a u Ciebie na odiedlu?, nie ma pediatrow w przychodni? Zawsze to blizej niz gnac gdzies przez pol miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 13.01.05, 22:15 A moze Ty wiesz gdzie najlepiej isc na badanie bioderek? Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 badanie bioderek 08.02.05, 09:59 witajbadanie bioderek najlepiej robi dr Sieliwonczyk we Wrzeszczu, niestety nie mam nr tel( pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
brogla do mama_lidki -usg bioderek 08.02.05, 11:41 We Wrzeszczu Piotr Sieliwończyk. ul. Miszewskiego 18 tel.302-66-13. W swojej przychodni popytaj o bezpłatne usg w ramach programu miasta. Na Dąbrowie koszt 40 zł,ale jak chcesz prywatnie , to powiedz im od razu bo maja głupie godziny umawiania. Wpisują po kolei, tak żeby nie było okienek. na Starowiejskiej 47 jest drogo 60 zł. W przychodni Żródło Marii co dwa tygodnie jest jakis specjalista od bioder ,ale to musisz sie dokadnie dopytac 660-03-23. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 pediatra Chylonia 09.02.05, 18:22 dr. Stachowska z przychodni Vita Med ul.Wejherowska 664-39-19 ale tak jak ktoś napisal ,zalezy kto co ocenia za dobro pani dr. nie jest skora pchać w kazdą infekcje antybiotyków , jesli rodzice sa skozy to zachęca do stosowania "babcinych metos" lub heomopatii( nie wiem czy dobrze napisze) ma dobre podejście do dzieci,zadko ktore u niej płacze bo musi być zbadane,2sprawa to duza kolejka-mimo rejstracjio na godziny zawsze tlum do niej a do innych pokoi pustki Odpowiedz Link Zgłoś
wsopocie Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 06.02.05, 14:21 Polecam dr Galinska z Przychodni na Dabrowie w Gdynia. tel.629-66-93 Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-alicja Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 17.02.05, 14:03 A dr Stachowska przyjmuje prywatnie czy państwowo? Dzięki, ala. Odpowiedz Link Zgłoś
matusia5 Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 01.03.05, 13:23 czy o dr Galińskiej z Dąbrowy moze ktos cos napisac?Czy ktos zna dr Sobierajską (też z Dąbrowy),bo nie wiem do której zapisac dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
maliza Re: Dobry pediatra w Gdyni-polećcie???? 02.03.05, 07:53 Ja polecam dr Sobierajską. Odpowiedz Link Zgłoś