aneczkakropeczka 08.02.05, 16:29 Czesc dziewczyny czy wiecie może gdzie w trójmieśćie robią usg 3d? Pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brogla Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 08:52 W Trójmieście chyba nigdzie. W każdym razie jak ja byłam w ciaży ,to też sie dowiadywałam ,ale u nas nigdzie wtedy nie robili. Rodziłam w sierpniu, wiec moze od tego czasu cos sie zmieniło. Moze cos jest takiego na Akademii Medycznej, albo w jakis prywatnych szpitalach. A moze twój ginex cos będzie wiedzial na ten temat. on chyba powinien być z tym na bieżąco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkakropeczka Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 12:01 Czesc,dziekuje za odpowiedz! Ja tez juz jestem mama od lipca,a ta informacja potrzebna mi była dla koleznaki spoza Gdanska. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 19:26 GDANSKWRZESZCZ GRUNWALDZKA 212 jest to budynek hossa taki zielony oszklony, lekarz to Dr.Dering. Ale niestety nie mam numeru telefonu. Musisz poszukać na formum ,bo juz często sie ten lekarz pojawiał w zwiazku z określaniem płci. Podobno nigdy sie nie myli. Więc powiedz koleżance ,ze jest i niech przyjeżdza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 21:03 A od kiedy u dr Deringa jest USG 3d. Jak ja byłam (co prawda jakiś czas temu) to miał USG Dopplera (co do płci rzeczywiście się nie pomylił). O USG 3d to słyszałam, że mieli mieć w przychodni SWISSMED - przynajmniej tak twierdzili jak byłam jeszcze w ciąży, ale niestety ja się nie doczekałam. Pozdrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
brogla do Curly 09.02.05, 21:20 No widzisz , tak to jest z tą pocztą pantoflową. Dowiedziałam się od mojej szwagierki, która jest w ciaży, bo ona dowiedziala się od kogoś innego. I wyszedł z tego taki bałagan. W pirrwszym poście napisałąm ,że nie słyszałam, zeby takowe mieli u nas w Trójmieście, ale potem rozmawiałąm ze szwagierką i własnie ona mi takie informacje sprzedała. Ach te kobitki w ciąży - zakręcone na maxa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: usg trójwymiarowe 19.02.05, 12:42 doering nie ma 3d. jedyne 3d jest we wrzeszczu, nie pamiętam, jak się nazwywa ginekolog 9ale ma gabinet chyba z żoną). Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: usg trójwymiarowe 10.02.05, 11:30 Sprawdz na www.pro-femina.com (gabinet we Wrzeszczu) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: usg trójwymiarowe 23.02.05, 11:30 Doering nie ma 3D ale ma też bardzo dobry sprzęt, wczoraj byliśmy i jestem zadowolona,bo wszystko dokładnie sprawdził.Wcześniej miałam trzy usg,w tym jedno trzy tygodnie temu i nic się z nich nie dowiedziałam,na ostatnim lekarz powiedział że dziecko nie rośnie co jest bzdurą, po prostu nie umiał zmierzyć.U Doeringa dowiedziałam się wszystkiego i dzidzia rośnie i jest wszystko ok, ma tylko arytmie, ale nie mam się martwić bo 10% dzieci ją ma i za 10 tyg sprawdzi serduszko jeszcze raz.Mamy kasete i wszystko ładnie widać,syneczek otwiera buziaczek i ssie paluszek.Bedzie chłopiec i mamy potwierdzenie,jak się pomyli to mamy przyjść po koniaka(nikt jeszcze nie przyszedł).Naprawde poleca ipozdrawiam Ania z córeczką(8lat)i synkami(4lata i 24tc) Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: usg trójwymiarowe 16.03.05, 22:19 no to widocznie już ma, umówiona jestem na jutro na 3D i jestem baaardzo ciekawa pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: usg trójwymiarowe 17.03.05, 23:58 No i nic z tego. Doering nie używa 3D. Miałam u niego USG ale "zwykłe". Jestem zawiedziona, bo pani która mnie zapisywała twierdziła że to będzie 3D. pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia112 Re: usg trójwymiarowe 19.03.05, 19:45 Hej, podobno kupili usg 3D w Invikcie w Gdańsku. Tel. 763-50-50. Dr Boćkowski jest podobno dobry. To ordynator patologii ciąży z klinicznej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś