Dodaj do ulubionych

usg trójwymiarowe

08.02.05, 16:29
Czesc dziewczyny czy wiecie może gdzie w trójmieśćie robią usg 3d?
Pozdrawiam,Ania
Obserwuj wątek
    • brogla Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 08:52
      W Trójmieście chyba nigdzie. W każdym razie jak ja byłam w ciaży ,to też sie
      dowiadywałam ,ale u nas nigdzie wtedy nie robili. Rodziłam w sierpniu, wiec
      moze od tego czasu cos sie zmieniło. Moze cos jest takiego na Akademii
      Medycznej, albo w jakis prywatnych szpitalach. A moze twój ginex cos będzie
      wiedzial na ten temat. on chyba powinien być z tym na bieżąco.
      Pozdrawiam
      • aneczkakropeczka Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 12:01
        Czesc,dziekuje za odpowiedz! Ja tez juz jestem mama od lipca,a ta informacja
        potrzebna mi była dla koleznaki spoza Gdanska.
        Pozdrawiam!
    • brogla Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 19:26
      GDANSKWRZESZCZ GRUNWALDZKA 212 jest to budynek hossa taki zielony oszklony,
      lekarz to Dr.Dering. Ale niestety nie mam numeru telefonu. Musisz poszukać na
      formum ,bo juz często sie ten lekarz pojawiał w zwiazku z określaniem płci.
      Podobno nigdy sie nie myli. Więc powiedz koleżance ,ze jest i niech przyjeżdza.
      Pozdrawiam
      • curly2 Re: usg trójwymiarowe 09.02.05, 21:03
        A od kiedy u dr Deringa jest USG 3d. Jak ja byłam (co prawda jakiś czas temu)
        to miał USG Dopplera (co do płci rzeczywiście się nie pomylił).
        O USG 3d to słyszałam, że mieli mieć w przychodni SWISSMED - przynajmniej tak
        twierdzili jak byłam jeszcze w ciąży, ale niestety ja się nie doczekałam.
        Pozdrawiam, Kinga
        • brogla do Curly 09.02.05, 21:20
          No widzisz , tak to jest z tą pocztą pantoflową. Dowiedziałam się od mojej
          szwagierki, która jest w ciaży, bo ona dowiedziala się od kogoś innego. I
          wyszedł z tego taki bałagan. W pirrwszym poście napisałąm ,że nie słyszałam,
          zeby takowe mieli u nas w Trójmieście, ale potem rozmawiałąm ze szwagierką i
          własnie ona mi takie informacje sprzedała. Ach te kobitki w ciąży - zakręcone
          na maxa.
          Pozdrawiam
      • elve Re: usg trójwymiarowe 19.02.05, 12:42
        doering nie ma 3d.
        jedyne 3d jest we wrzeszczu, nie pamiętam, jak się nazwywa ginekolog 9ale ma
        gabinet chyba z żoną).
    • kafreen Re: usg trójwymiarowe 10.02.05, 11:30
      Sprawdz na www.pro-femina.com (gabinet we Wrzeszczu)
      Pozdrawiam
      Kasia
      • aaniagdynia Re: usg trójwymiarowe 23.02.05, 11:30
        Doering nie ma 3D ale ma też bardzo dobry sprzęt, wczoraj byliśmy i jestem
        zadowolona,bo wszystko dokładnie sprawdził.Wcześniej miałam trzy usg,w tym
        jedno trzy tygodnie temu i nic się z nich nie dowiedziałam,na ostatnim lekarz
        powiedział że dziecko nie rośnie co jest bzdurą, po prostu nie umiał zmierzyć.U
        Doeringa dowiedziałam się wszystkiego i dzidzia rośnie i jest wszystko ok, ma
        tylko arytmie, ale nie mam się martwić bo 10% dzieci ją ma i za 10 tyg sprawdzi
        serduszko jeszcze raz.Mamy kasete i wszystko ładnie widać,syneczek otwiera
        buziaczek i ssie paluszek.Bedzie chłopiec i mamy potwierdzenie,jak się pomyli
        to mamy przyjść po koniaka(nikt jeszcze nie przyszedł).Naprawde poleca
        ipozdrawiam
        Ania z córeczką(8lat)i synkami(4lata i 24tc)
        • anola Re: usg trójwymiarowe 16.03.05, 22:19
          no to widocznie już ma, umówiona jestem na jutro na 3D i jestem baaardzo ciekawa
          pozdrawiam
          anóla mama
          Marty i
          Dzidzi
          • anola Re: usg trójwymiarowe 17.03.05, 23:58
            No i nic z tego. Doering nie używa 3D. Miałam u niego USG ale "zwykłe". Jestem
            zawiedziona, bo pani która mnie zapisywała twierdziła że to będzie 3D.
            pozdrawiam
            anóla mama
            Marty i
            Dzidzi
            • dorcia112 Re: usg trójwymiarowe 19.03.05, 19:45
              Hej, podobno kupili usg 3D w Invikcie w Gdańsku. Tel. 763-50-50. Dr Boćkowski
              jest podobno dobry. To ordynator patologii ciąży z klinicznej. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka