joamka 06.04.05, 08:33 Poszukuję dobrego ortopedy dziecięcego w Gdyni(koslawe kolanka u 2 latka) czy znacie kogoś takiego? Aśka mama Marka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brogla Re: ortopeda w Gdyni 06.04.05, 17:18 niestety z Gdańska. Piotr Sieliwończyk ul. Miszewskiego 18 302-66-13. Znalazłam w odpowiedziach na inny post. Duzo osób chodzi do niego z bioderkami- i bardzo chwala go. nie wiem jakim jest specjalistą od innych schorzeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joamka Re: ortopeda w Gdyni 07.04.05, 07:43 Dziękuję za odpowiedź, ale zależy mi na Gdyni. Zarejestrowałam sie już do przychodni i teraz czekam miesiąc. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_jm Re: ortopeda w Gdyni 09.04.05, 01:07 Też jesteśmy z Gdyni , a 2 tygodnie temu byliśmy właśnie u dr Sieliwończuka w Gdańsku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Poświęcił nam dużo czasu, odpowiadał na wszystkie nasze pytania, sam też najpierw przedstawił na czym polega problem koślawych niestety stóp naszej 3-letniej córeczki. W naszym przypadku następna wizyta dopiero za półtora roku. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: ortopeda w Gdyni 09.04.05, 20:36 Też jestem z Gdyni i poszukuję dobrego ortopedy. Panowie ortopedzi w naszej przychodni (Dąbrowa i Dąbrówka) pozostawiają moim zdaniem wiele do życzenia, a w szczególności odradzam dr. Pawłowskiego. Szkoda czasu na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
magmar11 Re: ortopeda w Gdyni 13.04.05, 12:03 Dr Sieliwończyk jest przede wszystkim specjalistą od kolan. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś