kajanna 29.04.05, 23:02 Szukam cukierni robiacej dobre ciasta.Chodzi mi o tort na I Komunie.Mozecie polecic jakas na terenie Gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brogla Re: Dobra cukiernia 30.04.05, 07:02 Delicje- wg mnie najlepsza. Na ulicy 10 lutego, lub na górze Świetojańskiej. Polecam torciki : Marczello, Dominik, zabajony. Dobra jest jeszcze Justynka na ulicy Abrahama ,ale nei wiem czy robia na zamówienie,ale chyba tak. Na Świetojańskiej przy Urzędzie Stanu Cywilnego jest jeszcze cukiernia Sowa- tam tez mozna na zamówienie. Koleżanka zachwyca sie ich tortami. Cukiernia Monika na Świetojańskiej, ale jak dla mnie to tak sobie. Jeżeli ja bym miałą zamawiać to tylko z Delicji. Naprawdę pychota. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Dobra cukiernia 01.05.05, 20:17 ja polecam marcello z delicji. pychotka. mialam na chrzest zamowiony i nic nie zostalo na nastepny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Dobra cukiernia 02.05.05, 10:42 W Delicjach faktycznie torty sa pyszne,ostatnio slyszalam,ze u Sowy rewelacyjny jest tort czekoladowy,niestety nie bylo jak chcialam kupic i kupilam pomaranczowy,byl po prostu rewelacyjny,wiec polecam Sowe. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
kajanna Re: Dobra cukiernia 02.05.05, 12:33 Dzieki za informacje! Jogaj-kto to jest Sowa i gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Dobra cukiernia 02.05.05, 15:07 Sa dwie,jedna jak pisala Brogla na Swietojanskiej niedaleko Urzedu Miasta,a druga gdzies na Abrahama. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: Dobra cukiernia 02.05.05, 18:00 Na Abrahama Sowa jest za tajska resteuracją. Jeżeli sie jeszcze nie mylę, to Sowa jest w C.H "Osowa", na przeciwko Mc Donald'sa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamek Re: Dobra cukiernia 04.05.05, 01:03 Polecam Justynkę. Miałam w zeszłym roku tort komunijny w kształcie księgi z pięknymi dekoracjami, robił wrażenie! i pyszny. lamek Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Dobra cukiernia 06.05.05, 09:15 polecam cukiernię w hotelu gdynia - zamawiałam tam tort na chrzciny - był super i wcale nie jest tak drogo.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarcinka Re: Dobra cukiernia 06.05.05, 21:55 Sowa jest super! Zamawiałam tort na roczek mojego synka i swoje urodziny. Pycha! Polecam!!!! Ciasta kupuję tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
majoowa a Gdańsk??? 15.05.05, 14:24 Szukam sprawdzonej cukierni, chcę zamowic tort na roczek syna. Prosze, podzielcie się doswiadczeniem Aha, czy moze któras z Was spotakła się z tortami ze zdjęciem dziecka, albo w jakims wybranym kształcie? (np. auto?) I gdzie takie można zamówić? Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: a Gdańsk??? 15.05.05, 17:58 W C.H Osowa jest też cukiernia Sowa ,wiec mozęsz tam zamówic ciasto, a maja bardzo dobre ciacha. Nawet w tym watku dziewczyny sobie chwala. Głównie to specjalizuje sie w wyjadaniu ciast z gdyńskich cukierni a Sowa też jest w Gdyni i jadłam od nich Tiramisu. Palce lizać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś