jusiagra 20.11.05, 22:33 Czy była któraś z was na przedstawieniu Dr Dolittle, dla zainteresowanych przesyłam link teatry.trojmiasto.pl/info_spektakle.phtml?id_spektakle=525 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witka06 Re: Teatr Miniatura 24.11.05, 15:47 hej, My tez mamy zamiar sie wybrac. pozdrawiam wiola Odpowiedz Link Zgłoś
jusiagra Re: Teatr Miniatura 24.11.05, 21:45 dzwoniłam do Teatru wolne terminy maja dopiero na 3,4 grudnia, cena biletu 14 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Teatr Miniatura 24.11.05, 22:23 Orietujecie sie moze od jakiego wieku mozna tam zabrac dziecko? Pozdrawiam-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
witka06 Re: Teatr Miniatura 25.11.05, 15:19 hej Jolu, o kurcze, a ja chcialam sie wybrac 30 listopada. ze strony wynikalo,ze graja tylko do konca listopada,ani slowa o grudniu mmm... chyba zalezy od dziecka. my bylismy ostatnio z moim 2 latkiem na "Koziolku Matolku' w Teatrze Muzycznym". przedstawienie raczej dla starszych dzieci i takie tez przewazaly na widowni (pierwszoklasisci),ale mojemu synkowi bardzo sie podobalo. siedzial twardo do konca, bil brawo i czasami robil wielkie oczy.potem caly czas opowiadal co to ten Koziolek robil. dodam,ze spektakl pod wzgledem scenografii i kostiumow byl bardzo ubogi. Mysle,ze malemu spodoba sie barwnosc spektaklu Dr D. pozdrawiam wiola Odpowiedz Link Zgłoś
starogardzianka Re: Teatr Miniatura 09.12.05, 10:39 Dość późno odpowiadam. Nie wiem więc, czy jest ten spektakl jeszcze na afiszu. Ale znam dziecko, które było bardzo szczęśliwe po obejrzeniu tego spektaklu Odpowiedz Link Zgłoś
lamek P O L E C A M ! 11.12.05, 01:11 Byłam z dziecmi na ty przedstawieniu, jest super! Dzieci zachwycone, mój 3-latek też. Stroje kolorowe, piekne , robią wrażenie na dzieciach, POLECAM lamek Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Ja również -P O L E C A M ! 17.12.05, 21:15 super spektakl, byłam z moja 6 letnia córką.Trwa 2 godziny ale nie sposób sie nudzić. Kolorowe stroje, dużo muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś