Dodaj do ulubionych

Płacze przez sen

15.01.06, 19:14
Mój dwumiesięczny synek ma ataki płaczu przez sen. Czy to normalne, czy na
tle nerwowym?
Obserwuj wątek
    • iziak80 Re: Płacze przez sen 15.01.06, 19:25
      Mojemu dziecku też się to zdarzało. Pytałam o to lekarza, tłumaczył mi, że
      dziecko w ten sposób daje ujście emocjom nagromadzonym przez cały dzień. Myślę,
      że nie masz się co martwić.
      Nam zdarza się to nadal od czasu do czasu
      • mmucha3 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 12:27
        Dziękuje z opinię jakoś się uspokoiłam. Wiem że mój synek nie ma powodu do
        nerwów, ale ja jestem strasznie energiczna i szybka i myślałam że to trochę
        przeze mnie. Ten płacz jest tak głośny i przeraźliwy, że strasznie mnie
        martwił.
        To masz już dużą dziewczynkę. Opowiedz o swoich trudnuch momentach z córką.
        pozdrawiam

Gosia
        • iziak80 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 17:20
          Nie dziwewczynkę tylko chłopca.
          Dla Ciebie Twoje dziecko nie ma powodu do płaczu, ale on ciągle poznaje świat,
          wszystko jest dla niego nowe, rejestruje to w swojej małej główce i... daje
          ujście emocjom smile

A co do trudnych momentów... Raczej nie było takich, a przynajmniej ich nie pamiętam
          • mmucha3 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 18:18
            Przepraszam za zmianę płci twojwj dzidzi.

pozdrawiam
            • basia-o Re: Płacze przez sen 19.01.06, 11:56
              Jestem mamą półrocznego Viktorka no i mój skarb też ostatnio płacze przez sen w
              nocy, najczęście gdzieś o 2 lub 4. Tak jak piszecie ma dużo wrażeń i musi je
              sobie poukładać. Pozdrawiam
    • dzidziamamusi Re: Płacze przez sen 19.01.06, 15:34
      Nie jesteś sama, jesli Cię to pocieszy... Ten temat jest regularnie podnoszony
      na forum, a ostatnio na Zdrowiu dziecka:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=35169908&v=2&s=0
      Teorii tysiąc. Wpisz w wyszukiwarce "płacz dziecka w nocy" (tej na zakładce,
      obok "Moje forum"), może znajdziesz wiadomości, które się przydadzą. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka