mmucha3 15.01.06, 19:14 Mój dwumiesięczny synek ma ataki płaczu przez sen. Czy to normalne, czy na tle nerwowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziak80 Re: Płacze przez sen 15.01.06, 19:25 Mojemu dziecku też się to zdarzało. Pytałam o to lekarza, tłumaczył mi, że dziecko w ten sposób daje ujście emocjom nagromadzonym przez cały dzień. Myślę, że nie masz się co martwić. Nam zdarza się to nadal od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mmucha3 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 12:27 Dziękuje z opinię jakoś się uspokoiłam. Wiem że mój synek nie ma powodu do nerwów, ale ja jestem strasznie energiczna i szybka i myślałam że to trochę przeze mnie. Ten płacz jest tak głośny i przeraźliwy, że strasznie mnie martwił. To masz już dużą dziewczynkę. Opowiedz o swoich trudnuch momentach z córką. pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 17:20 Nie dziwewczynkę tylko chłopca. Dla Ciebie Twoje dziecko nie ma powodu do płaczu, ale on ciągle poznaje świat, wszystko jest dla niego nowe, rejestruje to w swojej małej główce i... daje ujście emocjom A co do trudnych momentów... Raczej nie było takich, a przynajmniej ich nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
mmucha3 Re: Płacze przez sen 17.01.06, 18:18 Przepraszam za zmianę płci twojwj dzidzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia-o Re: Płacze przez sen 19.01.06, 11:56 Jestem mamą półrocznego Viktorka no i mój skarb też ostatnio płacze przez sen w nocy, najczęście gdzieś o 2 lub 4. Tak jak piszecie ma dużo wrażeń i musi je sobie poukładać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: Płacze przez sen 19.01.06, 15:34 Nie jesteś sama, jesli Cię to pocieszy... Ten temat jest regularnie podnoszony na forum, a ostatnio na Zdrowiu dziecka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=35169908&v=2&s=0 Teorii tysiąc. Wpisz w wyszukiwarce "płacz dziecka w nocy" (tej na zakładce, obok "Moje forum"), może znajdziesz wiadomości, które się przydadzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś