beti255 09.02.06, 22:19 witam czytam opinie o ginekologach jakich polecacie lub nie ale zadna nic nie pisze o dr. Chmielewskim z Gdyni a ja zaczelam do niego chodzic choc go nie znam. jesli ktoras go zna to prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogumilka1 Re: Dr. Chmielewski 10.02.06, 00:09 Byłam u niego na wizycie jak przyjmował jeszcze w spóldzielni. Byłam bardzo zadowolona. Rozwiązał na dobre problem, z którym nie mógł poradzić sobie inny gin. Mojej kolezance prowadził ciąże. Jest bardzo zadowolona. Czy mogłabyś podać na niego aktualne namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
beti255 Re: Dr. Chmielewski 10.02.06, 23:05 tak jest bardzo mily ale chcialam uslyszec opinie innych. teraz on przyjmje na placu kaszubskim zaraz obok szpitala tam ma swoj prywatny gabinet zeby sie umowic dzwonisz bezposrednio do niego jego nr;601670118 Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Dr. Chmielewski 10.02.06, 23:45 To ja zupełnie odmiennie do moich przedmówczyń. Z tym panem miałam kontakt w szpitalu miejskim w gdyni. Najpierw wykonał mi pobieżne usg tuż przed porodem i kwalifikację do porodu rodzinnego a potem okazało się, że "nie zauważył" niewspółmierności i poród zakończył się koszmarnie. Miły to on może i jest ale specjalista to z niego żaden - niestety(( Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: Dr. Chmielewski 11.02.06, 09:52 Znalazłam go na liscie złych ginekologów. Też miałąm z nim przyjemność na kwalifikacjach. Stwierdził ,ze dziecko jest bardzo małe i ma duzą niedowagę. Dziwił się,ze lekarz prowadzący ciaze wogóle mi o tym nie wspomniał.Zlecił ktg 3 razy w tygodniu ,zęby obserwowoać prace serca , bo też mu sie coś nie zgadzało. Też przyjmował mnie na porodówke. O matko- ręke to czułam prawie na migdałkach. Jak weterynarz. I jeszcze z pretensjami, ze przeklinałam. A wcale nie było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina01 Re: Dr. Chmielewski 11.02.06, 18:51 Dr Chmielewski od 5 miesiecy prowadzi moja ciaze i trafilam do niego przypadkiem, z Bialej Listy. Nie narzekam-przy witycie mam duzy komfort psychiczny i poczucie bezpieczenstwa ze jestem w dobrych rekach. Dodam ze moge liczyc ze fachowo mnie potraktuje jesli zadzwonie na komorke z jakims pytaniem lub problemem. Tym bardziej ze trafilam do niego po traumatycznych wizytach u dr Bierzynskiego. Po prostu jeden lekarz nam podchodzi, drugi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
beti255 Re: Dr. Chmielewski 11.02.06, 23:08 dziekuje za opinie nie sadzilam ze beda az tak rozne, zapytlam o opinie poniewaz nikt o nim wczesniej nie pisal, ja chodze do niego od 4 miesiecy i wydaje mi sie ze az do przesady jest dokladny ja robie chyba wszystkie mozliwe badania. Kalina powiedz czy jestes juz na zwolnieniu? ja chcialbym pojsc ale nie wiem czy on chetnie daje zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Dr. Chmielewski 12.02.06, 00:12 Dokładny to on może i jest (ja tego nie doświadczyłam) ale znam tyle osób, u których np. bzdury odczytał na usg, że aż przykro. Błedy mozna całkiem długo przytaczać - i nie chodzi tu o to, czy dany lekarz przypada nam do gustu czy nie - przecież nie o to chodzi - ja wolę mieć do czynienia z wysokiej klasy specjalistami a ten do nich nie należy (jak zresztą jego nowa żona ((( o fu plotkuję )) Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_83 Re: Dr. Chmielewski 13.02.06, 15:13 Widze ze jesteś sceptycznie nastawiona do tego lekarza. Masz prawo! Ale zeby zaraz wypisywać o nim głupoty! Z reszta co cie obchodzi jego nowa żona? Znasz ja, Ze masz czelność zwracac uwage?? Sokoro "wolisz miec do czynienia z wysokiej klasy specjalistami" Jak napisalas to znajdz takiego i nie zawracaj Chmielewskiemu głowy. Ja znam tego lekarza od dziecka i sama do niego chodze. i jestem bardzo zadowolona. Zna sie na rzeczy i jest dobrym lekarzem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina01 Re: Dr. Chmielewski 12.02.06, 18:14 Co do zwolnienia to jeszcze nie testowalam bo nie bylo potrzeby. Akurat u mnie ilosc badan jest minimalna /oprocz tych na poczatku hurtem/ a wiec np. badania krwi od kilku wizyt nie zalecal twierdzac ze wszystko jest ok. Wiec kazdy przypadek jest inny i wymaga podejscia indywidualnego. Ale mysle ze skoro lekarz zawsze dopytuje sie o zdrowie, samopoczucie itd. to jesli nie bedzie rewelacyjine, nie powinno byc problemu ze zwolnieniem. Daj znac jak poszlo, moze byc na priva. Poza tym odnoszac sie do innych opinii-jest taki wybor lekarzy na Bialej Liscie, ze mozna zawsze komus podziekowac jesli uznamy ze jest niekompetenty. A propos u mnie wykluczyl mylne diagnozy poprzedniego lekarza i wiem ze sa one 100% kompetentne. Odpowiedz Link Zgłoś
beti255 Re: Dr. Chmielewski 12.02.06, 23:20 mam nadzieje ze mi sie uda z tym zwolnieniem co prawda i ja i malenstwo czujemy sie dobrze ale zwolnienie jest mi potrzebne,a gdzie masz zamiar rodzic Kalina ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina01 Re: Dr. Chmielewski 13.02.06, 13:14 Mam z tym niezla zagwozdke. Chetnie z toba wymienie opinie. Zapraszam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś