Dodaj do ulubionych

dr Marta Sokołowska

06.03.06, 23:07
Mam prosbe o opinie do dziewczyn, ktorych ciąże prowadziła dr Sokołowska.
Wiem, ze nie ma ona w gabinecie USG, jakiego lekarza poleca ona do wykonania
tego badania, czy odczulyscie "lepsza opieke" rodzac na Zaspie, czy wrecz
pani ordynator odbierala Wasz porod? Planuje druga ciaze i mocno zastanawiam
sie nad wyborem lekarza. Bede wdzieczna za odpowiedzi i opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kow-ela Re: dr Marta Sokołowska 07.03.06, 08:55
      ja polecam; przy przyjęciu do szpitala, przy porodzie i po porodzie - żadnych
      problemów i duże zainteresowanie.Rodziłam akurat na dyżurze p. doktor i
      początkowo była dostępna telefonicznie(tzn. miała stały kontakt z położna
      prowadzącą)i przyszła pod koniec porodu, a po porodzie zaglądała do mnie (tylko
      do mnie, innymi się nie interesowała) na salę i zanim skończyła dyżur to też
      przyszła, łącznie z tym że zapamiętała jak chciałam dać dziecku na imię.Jeśli
      się kiedyś zdecyduję na drugą ciążę to idę do p. doktor "w ciemno".
      Jeden minus, to kolejki w gabinecie, bo p. doktor wychodzi z założenia,że
      wszystkie panie przyjmie, które do niej przyjdą i czasami siedzisz i czekasz 2
      godziny, ale warto jak chcesz się czuć "pod dobrą opieką".
      Pozdrawiam
      Ela
    • sophie05 Re: dr Marta Sokołowska 07.03.06, 10:02
      Polecam! Dr prowadziła moje 2 ciąże, obie z komplikacjami. "W razie czegoś" mogłam zawsze dzwonić , natychmiast przyjeżdżać do szpitala, bądź do gabinetu, nawet poza godzinami przyjęć.Niestety, musiałam z tego korzystać, ale nigdy mój problem nie został zbagatelizowany. Jeśli chodzi o usg to sugeruje dr Doeringa, choć nie nalega . Muszę dodać, iż z jednego badania usg od dr Doeringa wyszłam zdruzgotana, pani dr również nie była zadowolona z diagnozy więc zabrała mnie do szpitala na ponowne badanie. Z tego co słyszę umawia się do szpitala z pacjentką kilka dni przed terminem porodu i raczej się trzeba nastawić iż do domu wróci się już z dzidzią. Podczas mojego pierwszego porodu miałam pecha, dr miała urlop. Wróciła z niego podczas ostatniego dnia pobytu w szpitalu. I tak jak wcześniej nie mogłam niczego się dowiedzieć od personelu (córcia miała dodatkowe badania, musiałam czekać na wyniki ) to po powrocie pani dr wszyscy wokół mnie "skakali", co chwilę ktoś przychodził prosząc o cierpliwość itd. Druga moja dzidzia wybrała sobie termin przyjścia na świat akurat dzień dużuru pani dr. Pani dr zbadała mnie już na izbie przyjęć, podczas porodu cały czas czuwała, wszystko przebiegło bez komplikacji. Sam pobyt w szpitalu też był super! Więcej dzieci nie planuję, lecz cały czas jestem pacjentką dr Sokołowskiej. Podczas każdej wizyty pyta co słychać , jak się mają moje córcie itp. Tylko jedna uwaga. Podczas pierwszej wizyty dr wydaje się być "chłodna
      ", ale podczas dalszych wizyt to się zmnienia całkowicie.
    • kafreen Re: dr Marta Sokołowska 07.03.06, 20:59
      POLECAM. 2 ciąze prowadzone przez Panią Dr. W tym ta druga - zagrożona.
      Dwa odebrane porody, w tym 1 - dziesięciogodzinny i bardzo trudny (Pani Dr
      specjalnie dla mnie została po dyżurze i czekała na wyniki moich badań).
      Bezstresowo, sympatycznie, rodzinnie (dzięki Niej mój mąż mógł zostać z nami
      nieco dłużej po porodzie smile
      Co do USG Pani Dr sama poleciła mi 2 innych lekarzy niż Doering. Nie narzuca
      wyboru.
      Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wręcz przeciwnie, polecam z całego serca!!!
      Pozdrowienia
      Kasia
    • luc76 Re: dr Marta Sokołowska 09.03.06, 19:45
      Dziekuje dziewczyny za opinie. Przekonalyscie mnie, pomimo kolejek pod gabinetem
      i dojazdu przez pol miastasmile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka