agastrusia 09.08.06, 10:38 Czy któraś z mam kupowała może szczepionki skojażone 5 w 1 a aptece? Jeśli tak to w której? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamichasia1 Re: Szczepionki kupowane w aptece 10.08.06, 08:51 Witam kupowałam Pentaxim w aptece szpitala na Zaspie Odpowiedz Link Zgłoś
salomea_ Re: Szczepionki kupowane w aptece 12.08.06, 20:10 a czemu chcesz w aptece, a nei po prostu w przychodni przed szczepieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Szczepionki kupowane w aptece 12.08.06, 23:04 Czytałam na bodajże "niemowlęciu", że niektórym mamom udało się kupić je taniej w aptece niż w przychodni oferowano. Znalazłąm już w jednym miejscu tj. w ETC ale drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
izulek72 Re: Szczepionki kupowane w aptece 13.08.06, 19:27 Ostatnio szczepiłam mojego synka prevenarem i hib, za obie szczepionki w przychodni zapłaciłam ok. 330 zł. Teraz chciałam zaszczepić córkę i też szukałam w aptekach, w nadziei że będzie taniej - niestety - w trzech aptekach do których dzwoniłam sam prevenar koszuje ok. 320 - 330 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Szczepionki kupowane w aptece 13.08.06, 20:13 ponoc przychodnie nie moga zarabiać na sprzedawnych przez siebie lekach, szczepionkach wiec jesli stosuja sie do zapisów prawa to w przychodni powinno byc taniej. Najtansza apteka jaka znam to apteka "pod korabem" w gdyni na ul. Legionów . Zadzwon tam i sprawdz cene Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: Szczepionki kupowane w aptece 25.08.06, 21:20 Nie ! Najtansza jest przy szpitalu miejskim w Gdyni .Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: Szczepionki kupowane w aptece 25.08.06, 21:21 Ja kupowałam prevenar przy szpitalu miejskim w Gdyni 245 zł w maju Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Szczepionki kupowane w aptece 26.08.06, 23:24 Ja szczepie pentaximem za 130 w przychodni i mieszkam we wrzeszczu więc gdynia odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
majora1 Re: Szczepionki kupowane w aptece 27.08.06, 13:03 podobno najtaniej jest na jagiellońskiej w gdańsku, apteka nazywa się gemini. z tego co wiem infranrix kosztował tam w granicach 90-110 zl. na pewno poznasz, tam sa zawsze kolejki. tak na marginesie ostatnio za tą samą szczepionkę zapłaciłam 134 zł w innej aptece Odpowiedz Link Zgłoś